Mattias Wennmark

Genom sin egna resa att transformera mörker till ljus väcktes kallet att hjälpa och guida andra att hitta sitt inre ljus på resan mot självförverkligande.
Mattias jobbar med coachning

Jag har nog alltid beskrivits som en solstråle, någon som ser allt och alla och vill belysa vad som än är framför mig.

Men någonstans i min barndom flyttade ett mörker in som diagnostiserades som kronisk ångest i min tonår. Jag ville aldrig vara ensam då dom mörka tankarna tog över, samtidigt som det var jobbigt att vara runt människor med all ångest över saker som sas och hände. Det hela blev ohållbart men med medicin och terapi hanterbart.

Att leva med ångest tvingade mig lära känna mig själv och det mänskliga psyket, mörker och mönster. Jag började studera mig själv och andra, hur olika tankar, känslor och händelser påverkar, både kortsiktigt och långsiktigt. Ett arbete jag fortfarande brinner för.

Själens kall

Själens kall inom var ändå stark och 2011 blev jag stylist och reste runt modeveckorna i Paris och Milano innan jag bosatte mig i New York och blev PR-chef på ett showroom. Det var ett fantastiskt liv men utan tid för reflektion och det var också så jag kvävde rösten inom, för att slippa känna. Tillslut föll korthuset och det blev min räddning.

Väl tillbaka i Sverige 2018 blev jag marknadskonsult i fastighetsbranchen och snart ansvarig för marknadsföringen av flera shoppinggallerior runt om i landet.
Jag träffade också kärleken i shamanen Victor Forselius. Han pratade om hur universum höll ihop och respondar på ett sätt jag då förstod att jag egentligen alltid vetat. Det kanske var första gången jag hörde det med det kändes som något jag alltid vetat om och längtat till, en tacksam påminnelse. Därifrån startade en helt ny resa att på nytt lära känna mig själv från en helt ny plats.

Mattias Wennmark själslig hälsa
Mattias jobbar med coachning

Medicinhjulet

Medicinhjulet med Victor och Q’ero Medicine gav mig en relation till nuet jag inte ens visste att jag saknade, alltid hade jag varit jagad av det förflutna, stressad av framtiden. Tiden och jag räckte aldrig till. Men plötsligt kunde jag stanna, känna nuet, tacksamhet och tillit. Någonstans på resan helades också min ångest. Såren och mörkret jag burit och gömt så länge transformerades och blev istället mina största och starkaste kraftkällor. Ur askan växte en otroligt självkärlek, vilja, kraft och tillit till mig och livet fram. Att se sig själv och livet härifrån är otroligt vackert och tacksamt, jag känner att jag är allt jag behöver och lever i ett överflöd.

 

Framförallt väcktes en längtan att få sprida vidare det jag nu håller.
Att få kombinera mina gåvor, mina erfarenheter och kallet som väckts:
Att få hjälpa andra att transformera motgång till framgång och hitta ljuset inom sig själva.

 

NINA CHASKA
~ BRIGHT BURNING STAR ~

2023 hände något stort när jag fick mitt andliga namn av min partner och shaman Victor Forselius: Nina Chaska, som på quechua (Q’ero folkets språk) betyder ungefär starkt brinnande stjärna. Ens spirituella namn kommer till shamanen i ceremoni och är väldigt förenklat svaret på frågan om ens resa.

Nina Chaska är en guidande stjärna som hjälper andra att hitta hem. Står för att vara mycket kraftfull men också att kunna välja när man är det och framförallt med en väldig förmåga att kunna förvandla mörker till ljus.

För mig handlar det just om att att ge det tyngsta, mörkaste och hemligaste som bränsle till elden och transformera det till en kraftkälla, en språngbräda. Skriva om sin mardröm till en hjältesaga där man är stolt att spela huvudrollen.

Jag har alltid varit en kraftfull person men tyvärr inte alltid tagit ansvar för det, något jag är stolt över att arbeta på nu. Jag vill lyfta fram andra och framförallt hjälpa dom i sin takt se och upptäcka sin potential och sprida sitt ljus som föder dom bäst. 

Liksom till elden dras många till mig, dom känner värme och ser saker i mig, det är precis det jag vill.
Hoppas vi ses i värmen snart också!

Mattias Wennmark andlig vägledning

Andlig vägledning & personlig coachning

Vad är din längtan, din förväntan men vad är också rädslorna och begränsningarna? För att förverkliga drömmen om dig och må bra på resan behöver du lära känna rösten inom och vad du behöver, både för stora kliv in i framtiden men också i vardagen.

Tillsammans lägger vi pusslet, skapar en ny karta och vänder ansiktet mot framtiden. Du kommer få en tydligare bild av vem du verkligen är, våga stå i din kraft och lära känna rösten inom och få en bättre kommunikation och relation med dig själv.

Healing

Lyft bort tyngd och motstånd och omvandla det till kraftkällor.

Tillsammans tar vi oss till djupet med det du vill hela och transformera, ta bort och istället föra in i ditt liv. Jag placerar ut medicinstenar medan du ligger ner, andas och känner in. Du är fullt närvarande på hela resan medan vi hittar nya perspektiv och vägar och transformerar tyngd och motstånd till flöde och styrka.

Avslutningsvis sammanfattar vi healingen och du skapar egna uppgifter att ta med för att föda det du fått med dig och din nya karta.

Fungerar lika bra på distans, du på din plats och jag på min över telefon. Eftersom vi jobbar i energin blir resultatet detsamma. Första gången vill vi dock ses i person.

Kombinera

Låt oss göra en resa tillsammans där vi kombinerar coachsamtal mellan healingar som lyfter hinder och belyser vägen. Vi följer då upp hemuppgifter och insikter du fått med dig till nästa gång och kan på så sätt fördjupa och förstärka resan än mer.

Kanske har du fastnat i ditt skapande, utvecklande eller helt enkelt vill dedikera en period åt att lära känna och älska nya delar av dig själv och livet? Låt oss skapa en ny karta tillsammans.

Creative

Jag har en utbildning i marketing och management rån Berkeley College i NYC och en lång och bred erfarenhet inom flera branscher och uppdrag inom marknadsföring. Skapande är själens språk och för mig finns inget roligare än att skapa annonser, kampanjer, bygga varumärken och skapa strategier och följa resan av utvecklig och framgång. 

På Q’ero Medicine har jag sedan 2021 tagit hand om marknadsföring, skapat strategier och material samt har hand om vår hemsida. Det är ett fantastiskt arbete med ett sådant fint företag och otroligt community!

Hör gärna av dig om du också vill ha hjälp med marknadsföring för dig, ditt företag eller en produkt. Jag brinner för ett projekt med ett välmenande syfte eller ett varumärke som behöver skapas/formas om. 

Mattias Wennmark personlig coach

Vi är alla en lika stor och viktig del av denna fantastisk vackra skapelse och ditt djupaste renaste ljus finns redan inom dig!

På min hemsida hittar du snart mer info om mig och mitt arbete. Hoppas vi hörs och se snart!

Mucho Munay! Mattias / Nina Chaska 

…ps: Stort tack till mitt hjärta Victor Forselius som tagit bilderna på mig!