ATT VANDRA MED KRAFT – FRISTÅENDE MÄSTARKURS ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Fristående mästarkurs för dig som går eller har gått medicinhjulet hos oss.

25 – 30 september

Hälsingegården | Järvsö

Det största skydd som finns är att hålla och vandra den du verkligen är i din själ. Att följa själens resa genom kraft, säkerhet och i oklanderlighet. Att majestätiskt samtidigt kunna hålla ödmjukhet, lyhördhet, empati och närvaro i hur du skapar din omgivning.

En resa i service handlar om att vandra med rätt relation till både hucha och sami – tyngd och mörker samt lätthet och ljus.
Denna relation ger visdom att:

Ur ljus föds mörker och ur mörker föds ljus.

Du bär valet hur du skapar och föder energi runt och inom dig. Med alla fantastiska energiverktyg som du håller, så håller du också kraften och valet att använda den i service eller för eget vinnande. Att höja eller sänka människor vid din sida.
Att vandra som en lysande krigare, som solens barn – är att alstra en hög frekvens av livskraft och energi.
Lär dig hålla din kraft i alla lägen, att inte falla för kraftmissbruk eller situationer som dränerar dig.

Lär dig att omplacera, återinsätta chakran som är ur balans, att suga ut tunga energier ur energifältet och lär dig äta och transformera hucha.

Finn nya redskap och gåvor från jordens äldsta väktare till att genom kristallceremonier och nya tekniker anknyta dig till framtiden. Lär dig att möta hucha från en vacker plats, lär dig traditionens alla hus samt platsreningar. Djupdyk i skillnaden av sorcery och service.

 

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen

OBS: Detta är en fristående mästarkurs för dig som går eller har gått medicinhjulet hos oss.