Helande resor och yogaretreat

Vi erbjuder årligen heliga och helande resor, både till källan av vår tradition; Anderna och Peru, men även yogaretreat både till Sundsvall och soliga Zakynthos. Vi firar också vinter- och sommarsolståndet tillsammans på olika platser i Sverige. Vi välkomnar dig till att finna ditt inre, ta hand om dig själv och vandra din själsliga väg på någon av våra resor.

Heliga resor till Peru

Res till självaste källan av traditionen på ditt livs resa till heliga Anderna och qer’o folket och paqosarnas hem.

Vi välkomnar dig!

Vintersolstånd i Sundsvall: En magisk kväll med ceremoni, inre resor och meditation

Denna oförglömliga och transformerande helkväll med ceremoni och meditation har blivit en älskad tradition där vi tackar året som varit och med avsikt välkomnar det nya.

yogaretreat med healing på Zakynthos

Varmt välkommen till en resa bortom ord med mjuka fina kundalinayogan, själafödande healingstunder och såklart sol och bad, magiska solnedgångar och underbar mat. I september bär det av igen när vi förlänger sommaren med en vecka i olivlundarna.

Helande, shamanskt yogaretreat i sundsvall

Varmt välkommen till ett helande yoga och shamanskt retreat av healing, glädje, mantran, yoga och ceremoni på natursköna Söråkers Herrgård. oförglömliga dagar av att landa i djupet av dig själv. Att lära känna en plats där hjärta, hjärna och själ smälter samman.

Magisk heldag med sommarsolståndet på Åreskutan

Varje år har det blivit en tradition att hålla en oförglömlig och transformerande heldag med ceremoni, healing och initiering. Denna gång kommer det dessutom erbjudas under sommarsolståndet.