Shamansk yogaretreat på Zakynthos

Varmt välkommen till en resa bortom ord. En resa där Marie Palmlöf och Victor Forselius genom soliga dagar och magiska solnedgångar tar dig genom din livs semester.

Victor och Marie arbetar med inka shamansk energimedicin. Victor har vandrat vid q’ero folkets sida i 15 år och guidats genom en uråldrig tradition av visdom, healing och djup personlig utveckling. Victor är en populär och omtyckt föreläsare och kursledare som med djup visdom guidar människor till att förstå och på nytt få uppleva fysisk, emotionella och själslig hälsa.

Som shamaner ser vi att vi lever i en värld av levande energi som besvarar och interagerar med vår själs resa genom livet. Varje människa har en djup relation till livets ande som medvetet eller omedvetet guidar oss.

Trots vår vackra, själsliga och icke dömande syn på livet handlar det inte om att försöka vara någon slags övernaturlig och andlig varelse utan om att vara en medveten människa av djup empati, medkänsla och att vandra ifrån en hel och kraftfull plats inom oss. En plats där vi håller medvetna gåvor, tror på vårt största potential, drömmar och ser livet genom möjligheter.

Vi lyfter hur underbart det är att få vara människa och att leva helt närvarande. Hur viktigt det är att njuta, leva och skratta mycket utan att hållas tillbaka i begränsande känslor om oss själva och andra. Att inte ta livet för personligt och seriöst utan med lätthet och förståelse kunna möta det som händer inom och runt oss.

Vi eftersträvar att föra vår själs gåvor in i livet och att vandra i balans med en fot i den fysiska världen av form och med den andra i en värld av energi och ande. En shamans resa handlar om att återfå rätt relation till livet och allt vi möter både inom oss och runt oss. Med fantastiska verktyg från uråldriga traditioner lär vi oss att genom balans och vilja, kunna leva och skapa ett vackert och självvalt liv.

Marie är Victors assisterande shaman under kurser och har praktiserat traditionen i 11 år samt håller egna workshops och yogaklasser. Hon är certifierad kundalini-yogalärare. (KRI International Teacheryogi training by Yogi Bahjan). Marie för med ödmjukhet in hjärtats väg djupt in i yogans rörelser. Med djupt helande vibrationer guidar hon oss genom meditativ sång och själslig sötma.

Kundaliniyoga är en kraftfull helhetsyoga som balanserar dig både mentalt och emotionellt. Den stärker ditt nervsystem och kropp samt din relation till andlighet och intuition. Vi fokuserar på andning, vila och återhämtning men också på att skapa uthållighet och styrka. Denna yogaform passar alla oavsett ålder eller kön. 90 % av yoga är faktiskt bara att du dyker upp och säger ja till dig själv.

Yogisk livsstil är inte nödvändigtvis tända ljus eller vissa kläder. Inte heller att kunna stå på huvudet och utföra avancerade ställningar. Yogisk livsstil är de små stegen du tar varje dag för ökad medvetenhet. Marie och Victor guidar dig till att lyssna på din kropp och arbeta utifrån dina egna förutsättningar.

Inspirerande texter från deltagare

”Dagar fyllda med kärlek, värme och nya möten. Victor och Marie sprider sin kärlek och ödmjukhet till gruppen. Jag har nu fått med mig användbara verktyg för ett lättare och kärleksfullare liv gentemot mig själv och andra”

– Helena 

”Fin kombination med både semester, yoga och föreläsningar i energimedicin. Det gav mig många insikter och fin healing. Glad att min man och jag gjorde den här resan tillsammans. Så fint för oss båda.”

– Maria & Peter

”Väl hemma i Sverige igen så gjorde jag PS (Palo Santo) övningen. Det kändes fint och befriande efteråt. Fantastiskt med dessa underbara övningar. Som en liten ”verktygslåda” där jag kan öppna locket och bara välja och vraka av alla dessa kraftfulla verktyg vi fått under denna helande vecka”

– Havanna

boka nu

För att säkerställa din plats på vår populära resa samt ta del av tidsbegränsade erbjudanden

Boende

Vi bor på Dimaras Apartments som ligger i den lilla byn Porto Roma. Tre minuter bort ligger en liten badvik. I den stillsamma byn finns en liten affär och en handfull genuina familjeägda grekiska tavernor. Dimaras ligger vackert omgiven av olivträd i en välskött trädgård. Alla rum har AC, wifi, pentry, eget badrum samt terass/balkong, vissa med havsutsikt på avstånd.

Först till kvarn då detta boende har begränsat antal platser att hyra.
www.dimarasapartments.gr

Boka nu

Kurspris: 6500:- inkl. moms
Boende från ca: 3100:-/person beroende på boendeval.
Flygbiljett: Arlanda-Zakynthos t.o.r. från ca: 4200:-

ERBJUDANDE
Vi har reserverat 20 första platser hos Tui för endast 2560:- t.o.r inkl bagage. 

Förfrågan och bokning sker till:
Helena Carlson
helenashalsa@gmail.com

Låt oss skapa en vecka som känns som en evighet!
Hör av dig för program, bokningsinformation och vid frågor.

Vi ser fram emot att dela denna resa tillsammans med dig!

Tukuy Sonqoymanta ”Av hela vårt hjärta”
Victor, Marie och Helena

augusti 2024
Inget evenemang hittades!