Vintersolstånd i Sundsvall

Denna oförglömliga och transformerande helkväll med ceremoni och meditation har blivit en älskad tradition där vi tackar året som varit och med avsikt välkomnar det nya.

Varmt välkommen till en varm och hjärtöppnande kväll

Vi återkommer med datum när det närmar sig

Victor Forselius kommer att hålla dig i en vacker ceremoniell plats och guida dig genom meditation, inre resor och skapandet av en despachoceremoni som vi bygger tillsammans.

Vintersolståndet är en speciell händelse för naturfolk över hela världen. Det är en dag där vi genom energi, ceremoni, och medvetenhet tar avslut av det år som varit. Vi vänder sedan ansiktet mot framtidien och öppnar upp för nya möjligheter av vad du vill se och möta under det kommande året. 

Kom och hedra det som inte längre är i service för dig och släpp gamla mönster. Genom hedring och medvetenhet kan du istället kalla in och möta den du vill bli i framtiden. 

En ny början och ett medvetet val

För att göra denna betydelsefulla dag ännu mer högtidlig kommer Victor också guida dig genom en vacker Inkashamans ceremoni för att förankra dig i energin av det nya året. Att låta dina visioner av en ny början få landa i frid inför ditt kommande julfirande.

Despachoceremoni

Q’eros Paqos (shamaner) i de höga Anderna i Peru har många olika typer av ceremonier. Despasho är en av de vanligaste för att skapa en personlig kontakt med universum och att vända allt som är ur balans till harmoni. Syftet med denna uråldriga ceremoni är att medvetet omforma livets väv som vi alla är en del av. Att nu genom själen och medveten avsikt kunna forma den verklighet som du vill se skapas framför dig.

På quechua heter denna ceremoni Haywarikuy som betyder; att lyfta våra böner till anden. Att föra våra böner upp till universum genom tacksamhet för de gåvor vi mottar i livet och för att för att återföra eller fördjupa vår relation med universum.

 

En despacho är en levande bön och gåva till Apus (bergen), Pachamama (morder jord), Inti (solen) och andra krafter som håller denna mänskliga upplevelse. Despashon är utformad för ömsesidighet, att dela, tillit, integritet, respekt och helighet. Det är en manifestitation av tacksamhet och skapad genom en handling av Munay (kärlek), och Ayni (helig ömsesidighet) – det vill säga; när du ger, får du och om du får, kommer du att vilja ge tillbaka. 

Resultatet är att när man anpassar sig/väver med universum, kan man uppnå eller beviljas ens högsta potential. I huvudsak, när man är Ayni med universum kommer det att ge tillbaka till dig i form av flöde i ditt liv. 

Att ta med:

En eller två personliga ingredienser till despachoceremonin som vi mer eller mindre kommer skapa tillsammans. Det kan vara en blomma, godis, en kakaoböna, choklad, te osv. Alla dessa objekt är symboliska för vad du vill bjuda in i livet som exemeplvis godis för sötma eller en blomma för blomning.
Observera bara att det ska gå att elda (inte av metall, sten eller plast) och inte vara surt, starkt eller kryddigt. 

Eldceremoni 

Efter ceremonierna inomhus får alla som vill också ta sin plats runt elden under en hållen eldceremoni. Vid Söråkers Herrgård, under stjärnorna transformerar despachon genom lågorna och lyfter våra böner upp till anden. 

Registrering för kvällen

Alla är varmt välkomna att delta under denna kväll och möta den Inkashamanska traditionens vackra visdom, hjärta och ceremoni.

Ceremonin hålles av Victor Forselius och kostar 450 kr per person. Betalning sker på plats med kort eller Swish. 

Under kvällen ingår även ett lättare fika under pausen. 

Plats

Söråkers Herrgård

Adress:
Rigstavägen 15
861 51 Söråker 

Anmälan

Anmälan till ceremonikvällen samt behandlingar sker till Agneta Arnfridsson via telefon eller sms: 070-328 60 24

Då denna kväll har ett begränsat antal platser förväntas de som anmält sig komma.  

Privat healing, reading & initiering

Dagarna intill har du också möjligheten att boka en privat session och möta Inkashamans healing, reading eller initieringar med Victor i Klingsta på Själens verkstad. Här går du djupt i energeiarbete för att hela, transformeraoch förändra mönster från det förflutna som du bär med dig. Avtryck inom dig som begränsar elle rpåverkar din fysiska, emotionella och själsliga hälsa.

Varmt välkommen!

Tukuy Sonqoymanta ”Av hela mitt hjärta”

Victor Forselius – Hatun Apuchen
Agneta Arnfridsson – Nusta Tika
Marie Palmlöf – Qomer qenti
& Söråkers Herrgård

Inget evenemang hittades!