Shamansk yogaretreat i Sundsvall

Varmt välkommen till ett helande yoga och shamanskt retreat av healing, glädje, mantran, yoga och ceremoni. Tre oförglömliga dagar av att landa i djupet av dig själv. Att lära känna en plats där hjärta, hjärna och själ smälter samman.

Vi lever i en tid där det är viktigare än någonsin att medvetet kunna börja ta hand om oss själva. Att kunna hålla och känna rätt relation till livet, familj och ditt arbete.

Det är dags att kunna känna mening och att ge både tid och plats till att uppleva mental, fysiska samt själsliga hälsa.

Till de delar av livet som verkligen föder dig med glädje, tacksamhet, genuinitet och ger dig hälsa.

Under alla år av healing, kurser och resor har Victor och Marie funnit djupa gåvor av kraft och medkänsla till sig själv och andra. I denna helande resa har de funnit sitt själsliga kall i livet som för båda handlar om att vara i service för andra. Att hjälpa, hela och dela.

Victor och Marie arbetar med Inka Shamansk Energimedicin. Victor har vandrat vid Q’ero folkets sida i över 14 år & guidats genom en uråldrig tradition av visdom, healing och djup personlig utveckling. Victor är en populär föreläsare/ kursledare som med djup visdom guidar människor till att förstå och på nytt få uppleva fysisk, emotionella och själslig hälsa. 

Marie är Victors assistent under kurserna & har praktiserat traditionen i 11 år samt håller egna workshops och yogaklasser. Hon är cert. Kundaliniyogalärare. (KRI International Teacheryogi training by Yogi Bahjan). Hon för in hjärtats väg djupt in i yogans rörelser med ödmjukhet. Med djupt helande vibrationer guidar hon oss genom meditativ sång och själslig sötma.

Kundaliniyoga är en kraftfull helhetsyoga som balanserar dig både mentalt och emotionellt. Den stärker ditt nervsystem och kropp samt din relation till andlighet och intuition. Vi fokuserar på andning, vila och återhämtning men också på att skapa uthållighet och styrka. Denna yogaform passar alla oavsett ålder eller kön. 90 % av yoga är faktiskt bara att du dyker upp och säger ja till dig själv.

Yogisk livsstil är inte nödvändigtvis tända ljus eller vissa kläder. Inte heller att kunna stå på huvudet och utföra avancerade ställningar. Yogisk livsstil är de små stegen du tar varje dag för ökad medvetenhet. Marie och Victor guidar dig till att lyssna på din kropp och arbeta utifrån dina egna förutsättningar.

Dessa dagar lyfter vi livets gåvor till medvetenhet. Som shamaner vandrar vi inte för att vara övernaturliga andliga varelser utan snarare trycker på hur fantastiskt det är att få vara människa och fullt vid liv. En shamans resa handlar om att återfå rätt relation till livet och med fantastiska verktyg från uråldriga kulturer lära oss att genom balans och vilja, leva & skapa det.

Dessa dagar arbetar vi tillsammans genom glädje, ödmjukhet, sötma och kärlek. Vi möts som grupp på Söråkers herrgård

Vi ser dessa dagar som en gåva till dig själv.  För att ladda batterierna och väcka djupare glädje till din livsresa och livet. Här väcker du din relation till liv genom vackra yogapass hållna av Marie Palmlöf. Återkoppla din relation till livet genom vackra och berörande föreläsningar av Victor Forselius. Genom energimedicin, ceremoni och meditation lyfter du sedan denna vackra kombination till en helig upplevelse.

Vi vill ta dig till en vacker plats både inom dig och utanför dig. En plats av livsinsikter, vila och en själsligt oförglömlig upplevelse och att ta dina skrattgropar och magmuskler till en helt ny nivå. Som shamaner tar vi vårt arbete väldigt seriöst, men oss själva inte all seriöst. Låt oss få det bästa av alla världar och mötas genom glädje, kärlek och ömsesidighet.

Boende

För en ultimat upplevelse kan ni även under dessa dagar bo i fina hotellrum och äta frukost i restaurangen på denna underbara herrgård. Med vacker, lugn och njutbar natur i herrgårdens park samt utsikt över havet kommer du att föras in i rätt sinnesstämning.

All betalning för kost och logi sker på Söråkers herrgård under sista dagen på kursen.

Kost och logi bokas genom Söråkers herrgård.

Mat

Lunch och middag inkluderas inte i kurspriset så matlåda kan medtas och förvaras på plats då mikrovågsugn finns tillgänglig. Annan mat finns att handla på byns Ica eller restaurang i Söråker.

Eventuellt kan det finnas chans att äta på herrgården de dagar de har öppet.

Såhär ser dagarna ut

Lördag:
Kursen börjar på fredag kl 09.00 i konferenssalen brunkullan (om ingen ändring sker). Registrering/incheckning sker under första dagen vid lunch vid 13.30-14.30. Vi äter middag kl 18.00 och slutar dagen efter det.

Söndag:
Vi börjar generellt varje dag kl 9,00 med härliga guidade yogapass. Sedan följer dagen med helande ceremoni, föreläsning, mantran och sång, helig rörelse, meditationer och gångbad. Vi avslutar dagen efter middagen.

Att ta med

◦ Bekväma kläder: Ta med bekväma kläder då mycket av dagarna sker inomhus på stolar eller på golvet.
◦ Yogamadrass/liggunderlag.
◦ En skön filt och eventuellt kudde.
◦ Varma sockor om det behövs.
◦ Vattenflaska.
◦ Anteckningsbok och penna.
◦ Medicinknyte/Mesan, om du har en.

 

Varmt välkommen att ta del av dessa fantastiska dagar.

En gåva till ditt hjärta, din kropp och din själ.

Välkommen att med vackra verktyg börja att skapa eller fördjupa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde i den riktning som skapas av dina drömmar.

Tukuy Sonqoymanta, ”Av hela vårt hjärta”
Victor, Marie och Helena

Boka nu

Detta har blivit ett mycket populärt event blivit och att det finns ett begränsat antal platser inför denna helg. Det är därför viktigt att du i tid registrerar dig för att hålla din plats.

För bokning och eventuella frågor vänligen kontakta vår organisatör Helena på helenashalsa@gmail.com 

Inget evenemang hittades!