Kanchis Wara: 7 lager av det undermedvetna | 3 dagar i STHLM

26 – 28 januari

På Mamita Sthlm | Vikingagatan 29 i Vasastaden

Shamanens resa är en djup healingprocess av att kolonialisera sin egen hjärna, återuppväcka en hög själslig balans och återskapa rätt relation till livet. En relation där universum samverkar och besvarar din själs vilja, avsikt och handling.

Allt du gör i livet påverkar sju generationer framåt och bakåt. Att arbeta med jordens lager skriver om de genetiska minnen och information från dina förfäder som du bär med i dina celler. Under dessa dagar frigörs du från det du ärvt av dina förfäder och det som håller dig tillbaka från livet.

Lär dig resa genom ditt undermedvetnas lager genom ”Shamanic Journeying” med meditationer, healing, inre resor och mantran. 

Finn att alla svar finns inom dig och hela hinder med naturens andar & vibrationer!

Shamanen lever sida vid sida med naturens andar och med rätt balans kommer dessa att assistera din och dina klienters healing och vandring på jorden.

Under kursen kliver vi in i djup visdom för att arbeta med framför allt tre viktiga energier från naturen som kallas för Mukis, Anchanchus och Hucha Michui. 

 

Med djupa, vackra och enkla verktyg påbörjar du resan av att skriva om dina cellminnen för att påverka och bygga det som kallas för en regnbågskropp; en kropp som helas, lever och en dag kommer att lämna livet medvetet. Låt en ny människa växa fram inom dig
och bli den dina visioner och drömmar talar om.

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen