Kanchis Wara: Sju lager av det undermedvetna

En tredagarskurs där du lär dig arbeta med ditt under-, medvetna och övermedvetnas alla lager och frekvenser och att resa genom jordens sju regnbågslager för att finna nycklarna till hur shamanen läser av energifältet och de minnen vi bär med oss från det förflutna. Genom djupa meditationer och tekniker omformar vi källan till den energi som skapar vårt undermedvetnas energi.

Shamanens resa är en djup healingprocess av att kolonialisera sin egen hjärna, återuppväcka en hög själslig balans och återskapa rätt relation till livet. En relation där universum samverkar och besvarar din själs vilja, avsikt och handling.

Q’ero folket delar en djup tradition av uråldrig kunskap där deras sätt att se livet, böja den levande energin runt sig och inom andra är en fantastisk medicin.

De arbetar med tre nivåer av medvetande och ser att var och ett av vårt undermedvetna, medvetna och övermedvetna håller mer än 352 lager. Dessa kan i tur hålla upp till 33 frekvenser. Lär dig att resa genom jordens sju regnbågslager av information kopplade till vårt undermedvetna.

Här finner du nycklarna till hur shamanen läser av energifältet och de minnen vi samt våra förfäder bär med oss från det förflutna

 

Nummer 7 ekar genom traditionens heliga numerologi och står bland annat för en ny början, färgerna i regnbågen
(som är bron mellan världarna). Stjärnbilden Plejadernas 7 systrar och 7 Ñustas, skydd.

Allt du gör i livet påverkar sju generationer framåt och sju generationer bakåt. Att arbeta med jordens lager skriver om de genetiska minnen och information från dina förfäder som du bär med i dina celler. I dessa lager finner vi verktygen att kapa energiband i och till familjehistorien. Under dessa dagar frigörs du från det du ärvt av dina förfäder och det som håller dig tillbaka från livet.

Lär dig resa genom ditt undermedvetnas 352 lager genom ”Shamanic Journeying” med meditationer, healing, inre resor och mantran. Genom att sjunga, dansa och ge liv till ditt inre utryck skapar du en djup relation till din själ, medvetenhet och glädje. Ett personligt utryck din och förfädernas energi flöda i harmoni och balans.

Finn att alla svar finns inom dig och hela hinder med naturens andar & vibrationer!

Shamanen lever sida vid sida med naturens andar och med rätt balans kommer dessa att assistera din och dina klienters healing och vandring på jorden.

Lär dig att på olika sätt urskilja naturens andar för att genom dess energi och krafter, hela de mönster som begränsar dig från ditt förflutna för att vända ansiktet mot framtiden. Att sträcka din vibration till de hjälpare som lever i en högre vibration i kontakt med det övermedvetna.

Möt kraften av shamanska energiverktyg och djup kunskap om kroppens och energifältets anatomi. Lär dig att påverka och aktivera både din fysiska kropps reningssystem såväl som energifältets. Detta kommer i resten av ditt liv att styra och påverkar din emotionella, fysiska och själsliga hälsa. Med djupa, vackra och enkla verktyg påbörjar du resan av att skriva om dina cellminnen för att påverka och bygga det som kallas för en regnbågskropp; en kropp som helas, lever och en dag kommer att lämna livet medvetet. Låt en ny människa växa fram inom dig och bli den dina visioner och drömmar talar om.

Under kursen kliver vi in i djup visdom för att arbeta med framför allt tre viktiga energier från naturen som kallas för
Mukis, Anchanchus och Hucha Michui.

Mukis

Lever i kontakt med trädens energier och våra husdjur. Q’ero folket ser dem som viktiga läkare som arbetar i direkt kontakt med våra kroppar. De är stora helare av våra lungor, vad hjärnan skapar och transformerar energin i alla våra inre organ. Med hjälp av dessa naturandar helar shamanen både sig själv och andra med fysiska samt energibaserade övningar för att få kroppen att självläka.

Anchanchus

Är både en naturande samt en ljusvarelse som lever i djup kontakt med universum, framtiden och vårt övermedvetna. I vår verklighet lever de i vibrationerna av ljudet från vatten samt i kontakt med regnbågen. De är djupt länkade till kroppens och energifältets meridianer och energipunkter. När shamanen inte kan hela ett mönster som om och om igen påverkar våra klienter från det förflutna, vänder vi energin för att i stället förändra klientens ödesvägar. Här renar vi, balanserar och skapar en ny väg för klienten, vilket då också styr om klientens relation till det förflutna och skapar en ny relation till livet.

Hucha michui

Lever i vibrationer av vårt förflutna och ses som stora guider och hjälpare för shamanen. Dessa renar jorden samt vårat undermedvetna och skapar du en ömsesidig relation till dessa energier bistår de dig i healingen av din personliga resa samt i healingen av andra. Genom kursen lär du dig en djupgående reningsövning för att finna, rena och extrahera energi som inte tillhör klienten eller dig själv. Sedan lär du dig att transformera den tunga energin till energi som gynnar, stärker och föder dig. Ett verkligen kraftfullt verktyg för att förstå, förändra och skifta energin inom och runt dig i livet. Att med vilja och avsikt kunna ändra den till din egen fördel, i service av växande och kraft.

Detta är bara några av de många delar som du guidas genom under dessa tre dagar. Möt kraften av energimedicin genom vacker ceremoni, likväl som genom biologisk förståelse av fysiska vibrationer samt våra kroppars cellförnyelse.

Bryt dig fri för att välja dina möjligheter och sätt en kraftfull avsikt relaterat till din framtida drömmars resa.

Se nedan tillgängliga kursdatum

Inget evenemang hittades!

Kom ihåg att ta med:

  • Bekväma kläder: Ta med bekväma kläder då mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet.

  • Utomhus kläder: Förbered dig för ceremonier på kvällarna samt för utomhusaktiviteter. Du kan behöva en jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa etc.

  • Pläd/ filt om du vill ha med en extra och eventuellt varma sockor beroende på årstid.

  • Anteckningsblock och penna för dina anteckningar.

  • Två valfria stenar. Välj fritt från hjärtat. Båda ska rymmas i en hand.

Detta händer under en dag:

I allmänhet kommer varje dag innehålla meditation, ceremoni, undervisning, initieringar och demonstrationer för att kliva bortom begränsande mönster och påverkan av tunga energier.

Varmt välkommen att ta del av del av dessa fantastiska och livsomvälvande dagar för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Kom i kontakt med fantastiska verktyg för att medvetet förändra de delar av ditt liv som begränsar dig. Kom och starta en ny helande resa av medvetenhet och kraft.