Kraften av de 4 väderstrecken | Fd Lilla medicinhjulet

Kliv in i den inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken när du lär dig energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande. Få kraftfulla verktyg till själsligt helande för att kliva bortanför rädslor och i stället vandra med styrka, klarhet och i balans.

Hur ser din själs trädgård ut? Har du börjat plantera de frön som skapar de blommande träd som du vill möta i framtiden?

Kliv in i den inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken. Det är ingen tillfällighet att q’ero folket kallar sin tradition ”vägen genom hjärtat” då den är uppbyggd av skönhet, ödmjukhet och medkänsla. Under denna kurs kommer du få ta del av denna vackra tradition av visdom, healing och djup personliga utveckling för att rena ditt förflutna så att du i flöde kan skapa ditt framtida liv.

Victor delar med sig om inka shamanernas uråldriga visdom om vårt energifält och dess anatomi. Vi vet att kroppen har organ och är en komplex och fascinerande mekanism och energifältets uppbyggnad är minst lika djup och komplex som vår fysiska kropp. Under denna kurs kommer du att lära dig hur du genom själen når energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande, att manifestera balans i livet och inom din fysiska kropp.

Du kommer att lära dig kraftfulla verktyg som djupa reningsprocesser där vi använder oss av tusentals år gamla och traditionella behandlingsformer av att hela med stenar. Dessa verktyg från jorden kommer att hjälpa dig att se själsligt helande från en helt ny plats. Möt djup kunskap för att rena klientens ljusenergifält och undermedvetna för att sedan belysa själen med rent ljus.

Shamanen vandrar en väg där vi kliver bortanför rädsla för att inte längre agera från en plats av dömande, ilska eller drama. Från den platsen vandrar vi med hög integritet som fredfulla krigare och finner vår själs sanning. Vi följer vackra värderingar och vandrar i service för världen, samhället och våra medmänniskor.

Lär dig att kliva ur tunga mönster som binder samt försvagar dig i livet och som får dig att kompromissa dig själv.

Välj istället att vandra med själens styrka, klarhet och balans i skönhet på moder jord.

Genom att ta del av denna vackra visdom möter du även uråldriga riter och initieringar som härstammar från Inkas shamaner för att börja bygga en ny regnbågskropp som i sin tur påverkar dina celler och ditt DNA.

Vi välkomnar dig att påbörja en fantastisk resa där du får ta del av och lära känna den inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som de lämnat efter sig till oss alla i en fantastisk visdom. Vi har nu möjlighet att transformera våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. Att drömma fram världen till manifestation.

Inget evenemang hittades!

Vi välkomnar dig till nästa kursstillfälle och ser mycket fram emot att ses då!

Kom ihåg att ta med:

  • Utomhuskläder: Var förberedd för ceremonier på kvällarna samt för utomhusaktiviteter. Du kan behöva en jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa, etc
  • Bekväma kläder: Ta med bekväma kläder då mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet.
  • Yogamadrass eller pläd för att använda dig av på golvet.
  • Två svarta eller mörka stenar för hucha rumi reningsprocessen vi kommer arbeta med. De behöver komma från en flod, sjö eller hav då processen är i kontakt med elementet vatten. Ta med dig dessa i en liten tygpåse.
  • Två kristaller med spetsar som du ska kunna hålla i varsin hand för healingprocesser. Ta med dig dessa i en liten tygpåse (separat från de två mörka stenarna).
  • Fyra stenar – varje sten ska lätt passa i handen och på något sätt beröra eller tala till dig. Stenarna kommer bli början av din mesa (ett portabelt altare av kraft som vi använder i healing av oss själva och klienter). Har du redan gått/går stora medicinhjulet och har en mesa kan du använda en sten från varje väderstreck.
  • En liten ceremoniell duk för att hålla dina medicinstenar ”khuyas” – cirka 40×40 cm eller större.
  • Trumma eller skallra om du har en.
  • Penna och anteckningsblock