Apukuna: Kraften från det höga landet – Bergskurs

Här delas q'ero bröders heligaste kunskap, verktyg och genom ceremonitraditioner som i över 5 000 år förts vidare i en obruten linje av medicinmän och kvinnor för att nu manifesteras i en ny tid. Återför din kontakt med de heliga bergens visdom för att vandra i kraft och ayni med bergen så att styrka och skydd följer, guidar och håller dig.

När vi dör återförenas vår kropp med Pachamama, vår själ blir ett med den stora anden och vår visdom hålls av bergen. Det är nu dags att återföra din kontakt med de heliga bergen och dess visdom för att kunna vandra i kraft genom livet och ta platsen som en väktare av visdom. Att inte längre sträva efter att vandra i kraft utan att vandra i ayni (helig ömsesidighet) med bergen så att styrka, skydd och kraft istället förföljer dig, guidar dig och håller dig. 

Enligt profetiorna om den nya tiden lever vi just nu i en tid då vi finner vår väg, vem vi är och förs i kontakt med vem vi kommer att bli. Vi kommer under kursen att använda oss av just den universella kraften och supporten för att hela det förflutna och återföra kontakten till framtiden på plan du inte sett eller förstått tidigare. Det är tid för att nu återta din plats som en väktare av visdom, att vandra och bli guidad av kraft genom den nya tiden.

Under dessa dagar lär du dig kartan för att resa i den övre världens möjligheter och att plocka tillbaka din framtid. I kontakt med bergens kronchakran förs dina 13 khuyas (medicinstenar, om du har dessa redan) i kontakt med 13 av Andernas kraftfullaste och heligaste berg och utanför tid genom ceremoni mottar du Hatun Apukuna Karpays:
De stora initieringarna från bergen som 2014 delades med människan från väst för första gången. 

Hatun Apukuna Karpays för dig i kontakt med den djupaste relationen som du har till kosmos och din ursprungliga natur. De hjälper dig att låta de inre frön som du föds med att återigen vakna till liv. Vi förlorar ibland kontakten till dessa inre frön, och kan då känna oss vilse eller som att vi saknar något essentiellt inom oss i hur vi utrycker oss genom livet.

Initieringarna väcker alla de olika gåvor som vi håller inom oss och som väntar på att få utrycka sig i livet. Att få bli sedda.

Victors paqobröder och systrar talade om för honom att dessa frön är djupare än bara den inka shamanska traditionen som vi vandrar. De är länkade till din sanna väg, vem du verkligen är och för din själs gåvor
till verklighet.

Både de svenska och de peruanska bergen vaknar till liv och kallar nu på dig!

Vi möts återigen vid elden för att finna verktyg som du tillsammans med bergen använder för att ta healing till en helt ny och fantastisk plats. Förstå nya kartor av hur du vill vandra och se världen, för att finna den du innerst inne är.

Din essens inre frön och gåvor som är i kontakt med den du verkligen är kommer att aktiveras, växa sig starka och blomma.

Denna process kommer att hjälpa dig att manifestera större kärlek, fred, klarhet, styrka och förstå hur du kan vandra i kontakt med den djupare skönheten I världen. 

Inget evenemang hittades!

Kom ihåg att ta med:
◦ Bekväma kläder då mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet.
◦ Din mesa om du har en, annars elva valfria stenar som kommer att representera elva berg.
◦ Ett kvadratiskt tyg eller en tygpåse för dina elva stenar.
◦ Nio stenar till för en extra ceremoni i kontakt med hjärtat och kondoren.
◦ Trumma eller skallra.
◦ Anteckningsbok samt pennor för dina anteckningar.
◦ Pläd/filt om du vill ha med en extra och eventuellt varma sockor beroende på årstid.