Fristående mästarkurs: att vandra med kraft

Hela dina inre ärr som skapar en sårad värld som vi ser den och lär dig istället att vandra orädd på jorden. När man vandrar med skydd kan du uppleva den sanna kraften av din avsikt. Du kommer att lära dig vad som skiljer shamanen från en sourcerer och förstå den höga nivån av integritet och etik som kommer med att kliva in i rollen som shaman.

Det största skydd som finns är att hålla och vandra den du verkligen är i din själ. Att följa själens resa genom kraft, säkerhet och i oklanderlighet. Att majestätiskt samtidigt kunna hålla ödmjukhet, lyhördhet, empati och närvaro i hur du skapar din omgivning.

En resa i service handlar om att vandra med rätt relation till både hucha och sami – tyngd och mörker samt lätthet och ljus. Denna relation ger visdom att ur ljus föds mörker och ur mörker föds ljus. Samtidigt som du är ljusets essens av universum i din källa, bär du kraften att kunna skapa mörker. Det är tack vare din mänskliga upplevelse som formas av känslor, ditt förflutna och genom att leva ut andras drama. Du bär valet hur du skapar och föder energi runt och inom dig.

Under shamanens resa lär hon sig att universum speglar hennes vilja, avsikt och handling. Att allt som händer I våra liv är en manifestation av medvetna eller omedvetna drömmar. Se de delar inom dig där livlöshet, projiceringar och ”sorcery” fortfarande påverkar din resa för att bryta dig fri och fullt kliva in en ny framtid.

I sitt knä håller shamanen ett starkt och oövervinnerligt svärd. Med alla fantastiska energiverktyg som du håller, så håller du också kraften och valet att använda den i service eller för eget vinnande. Att höja eller sänka människor vid din sida. Genom att vandra shamanens resa av healing behöver du inte längre använda svärdet då våld, rädsla och ilska inte längre är levande principer som du föder i din själs resa.

Från den platsen drömmer du kärlek, fred och det du projicerar ut I världen är fantastiska ting i service för mänskligheten, livet och planeten.

Att vandra som en lysande krigare, som solens barn – är att alstra en hög frekvens av livskraft och energi. Lär dig hålla din kraft i alla lägen, att inte falla för kraftmissbruk eller situationer som dränerar dig. Att inte falla offer för den kollektiva mardrömmen som så många människor ser och föder i världen.

From Light comes Darkness, and from Darkness comes Light! ”

Kliv fullt in i resan av att vandra i en ny tid som en fredfull krigare och finn nya redskap och gåvor från jordens äldsta väktare till att genom kristallceremonier och nya tekniker anknyta dig till framtiden. Lär dig att möta hucha från en vacker plats, lär dig traditionens alla hus samt platsreningar. Djupdyk i skillnaden av sorcery och service samtidigt som du omfamnar och lär känna maktmissbrukaren inom dig.

Lär dig att omplacera, återinsätta chakran som är ur balans, att suga ut tunga energier ur energifältet och lär dig äta och transformera hucha. Möt jordens äldsta varelser och väktare, upplev kraften av ditt största potential och möt tyngd med inre säkerhet och kraft.

Lär dig vandra som förvaltaren av kärlek, fred och balans. Låt den lysande krigaren födas.

Detta är en fristående mästarkurs för alla som gått eller går medicinhjulet hos oss på Q’ero Medicine.
Vi är hedrade att återigen bjuda in dig till denna fristående mästarkurs som bygger på Alberto Villoldos kurs: Walking with Protection.
Kliv in i den inka shamanska traditionens visdom, healing och djupa personliga utveckling.

Inget evenemang hittades!

För närvarande har vi inga lediga platser eller ingen kurs inbokad. Håll utkik här eller i kalendern så uppdaterar vi så fort vi har en inbokad kurs med lediga platser, tack! 

Att ta med:

◦ Utomhuskläder: Var förberedd för ceremonier på kvällarna och utomhusaktiviteter i olika väder och tider på dygnet.
◦ Bekväma kläder då mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet. Varma sockor kan vara skönt då golven kan vara kalla.
◦ Din mesa inkl pendel och extraktionkristall.
◦ Chonta pinne om du har, annars en skallra med chontaskaft (djungelskallra) eller en ceremoniell kniv (inte en vass utan används symboliskt för att kapa energicords (traditionellt en tumi kniv).
◦ Trumma eller skallra om du har en.
◦ Penna och anteckningsblock.

Varmt välkommen att ta del av del av de sista inka shamanernas läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.

Varmt Välkommen!
Tukuy Sonqoymanta, ”Av hela mitt hjärta” 
Victor Forselius