Mästarkurser

Du som gjort en magisk resa genom medicinhjulet erbjuds här att än djupare lära om och vandra den q’ero shamanska traditionen. En sammanlagt treårig utbildning baserade på Victors hela 15 år av att studera och vandra sida vid sida med sina medmedicinsystrar och bröder i Anderna.

Mästarkurserna öppnar upp en helt ny dimension till denna fantastiska energimedicin samt det ofantliga djup av många helandetekniker som finns relaterade till de lager som existerar i de tre världarna vid vår sida. Jag välkomnar dig till en helt ny sida av traditionen där du djupdyker i de mer autentiska vattnen som q’ero folket bevarat i Andernas heliga berg och i Q’ero nationen sedan inkarikets fall.

Shamanerna kallar den tid vi idag lever i för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen.
Och genom medicinhjulet har du gjort just detta.

Shamanen lever vid sidan av naturens andar och finner hon rätt balans kommer dessa  assistera henne i sin egna och sina klienters healing och resa på jorden. Resan som handlar i djupet av att återfå rätt relation med livet igen. Att claima denna mänskliga upplevelse som en del av hela skapelsen. 

Lär dig styra den levande energin som strömmar genom universum med helt nya verktyg där du återuppbygger mesan traditionellt och denna gång till en paqomesa. Varje sten i mesan håller unika meditationer, healingtekniker, känslor, krafter, stjärnor och mycket mycket mer. Under kurserna lär du dig denna enorma fördjupning av mesan som bygger din egna intuitiva energimedicin. Lär dig använda dig av naturens energi och krafter för att fortsätta hela såren från vårt förflutna som kanske fortfarande begränsar universal tillit och hur du medvetet påverkar och styr ditt liv i den riktning som kallar dig. 

Varmt välkommen att kliva fullt in i den inka shamanska traditionens sätt att arbeta med den kollektiva modern.

Lär dig att vandra vägen som en Pampamesayoq; jordens väktare, att vandra som förvaltare av den nya tiden, förvaltare av jorden.

Vi är hedrade att återigen få bjuda in dig till att kliva in i den inka shamanska traditionens visdom, healing och djupa personliga utveckling.

Utbildningen är uppdelad i  fyra veckokurser med ca. sex månaders mellanrum där du får praktiska övningar med hem för att integrera visdomen i ditt liv.  Du kommer återigen att erfara kraften av traditionen  och nu  från en helt ny och lättare plats efter ditt djupa arbete genom medicinhjulet.

Kurserna väcker en personlig transformation så det är viktigt att fullfölja samtliga. För dig som vill kommer tre stycken till veckokurser erbjudas efter.

Mellan kurserna  inkluderas ett personligt coachsamtal med Victor och en ceremoniell distanshealing. Ett tillägg som fördjupar och stärker din process samt ger support och vägledning medan du vandrar genom utbildningen. Du har också gruppen och vår organisatör till support tillsammans med de verktyg och meditationer du lär dig.

Mästarkurserna är för dig som vill djupdyka genom den autentiska grunden av q’ero shamanernas traditionella karta. Om du vill fortsätta föda din andliga resa eller hålla den vid liv medan du bit för bit integrerar den i ditt liv. Minns att jag delat: Du kan vara en kraftfull shaman som vandrar som helare för andra och en lika kraftfull shaman som vandrar denna resa för dig och ditt liv.

 

Enligt q’ero folkets profetior är människan från väst jordens nästa väktare som kommer att hålla den medicin som vi nästan störtade för 500 år sedan när de spanska konqistadorerna fällde Inkariket. Med hjälp av universums support och kraften av en helande tradition av hjärta, lämnar de över sin kunskap till oss i väst. Detta så att vi kan bli väktare av liv och harmonisera människan med jorden, bergen och universum i en modern tid.

Victors vision är att träna de shamaner och paqos som blir nästa generations djupt avancerade och kraftfulla helare. De som vandrar med skönhet och genom balans styr om livet, skapelsen och människans öden.

 

september 2024
oktober 2024
Inget evenemang hittades!