Medicinhjulet Norr

Res genom oändligheten till platser utanför tid och rum. Du tappar dina begränsande roller och föreställningar. Här reser du ut i det oändliga för att plocka tillbaka bitar av din själ och upptäcka de ursprungliga sår som för dig bort från ditt öde som nu kan skapas av dina drömmar. Lär dig att förändra och skriva om dina själs kontrakt så att du kan börja leva ett liv av rikhet och överflöd.

Kolibrin är världens minsta fågel som trots sin storlek varje år kastar sig ut på vad som tycks vara en omöjlig resa. Hon hör ett kall inom sig som guidar henne från Brasilien, hela vägen över kontinenter och hav till Alaska, för att finna och dricka nektar från sommarens blommor.

Vi kan också göra denna fantastiska och mytiska resa när anden kallar, även om vi inte vet var vi är på väg eller hur vi skall ta oss dit. Lär dig att lyssna på själens kall som ger dig vägledning till att finna de vackraste blommor som bär den sötaste nektar. Kolibrin är en mild och mjuk varelse men lägger ändå mycket energi på att hålla sitt hem och personliga space i kraft och styrka. Hon lär oss att vara mjuka mot oss själva. Vibrationerna och surrandet som du hör är ljudet av din kolibris vingar som förbereder dig på att kunna säga ja till nya äventyr. Hon lär dig att inte stanna upp och hålla kvar vad som gått fel, utan i stället lita på vad som känns rätt och att ta ett nytt djärvt beslut för din resa.

Den här lilla och mäktiga varelsen kommer för att lära dig stillhet i agerande och att lita på din inre kraft, visdom och att den sötaste nektar hålls inom dig.

Låt kolibrin visa dig bortom de mönster som låter dig kämpa för överlevnad dag för dag så du missar inbjudan till att utforska det okända.

Det går åt mer energi till att säga nej till möjligheterna som kallar dig än att uppnå och vila i det som erbjuds dig helt gratis just nu.

Stilla din hjärna, ditt sinne, även när du är i mitten av ditt hektiska schema. Lyssna till den mjuka rösten som kallar dig för att testa dina vingar.

Shamanen reser genom oändligheten till platser utanför tid och rum. Du släpper dina begränsande roller och föreställningar om dig själv och världen.

Här kliver du fullt in i att bemästra norrs tre stora läror av osynlighet, att bemästra tiden och att hålla en hemlighet. Här reser du ut i det oändliga för att plocka tillbaka delar av din själ och sanna essens.

Genom att resa genom världarna, ditt och andras undermedvetna kommer du att kunna upptäcka de ursprungliga sår som håller dig från det öde som skapas av dina drömmar.

Lär dig att förändra och skriva om själsliga och ärvda kontrakt så att du kan börja leva ett liv av rikhet och överflöd.

Genom kolibrins resa lär sig shamanen att praktisera osynlighet. Lär dig att kliva ur den linjära tid som håller oss för att istället kliva in i en helig tid i det oändliga, för att läka det förflutna och skapa nya öden. Bli självrefererande och författaren av din egen berättelse där du bränner alla dina begränsande roller för att kunna vara fullt tillgänglig och höra när anden kallar.

Genom kolibrins väg får du lära dig den kraftfulla konsten ”Soul Retreval”.

I denna process kommer du att lära dig resa i den undre världen (undermedvetna) för att plocka tillbaka förlorade själsbitar, den del som blivit otillgänglig för oss vid en tid av trauma i livet.

Du lär dig att bryta och skriva om begränsande kontrakt som skapar tunga mönster i människors liv samt att hjälpa dem komma i kontakt med ljuset och gåvorna de tidigare förlorat.

Här kommer du att kliva in i ett liv av välvilja och överflöd där synkronisitet och känslan av att livet håller dig blir din vardag.

Genom norrs energier möter du även riten av ”Altomesayoq” (Visdomens Vktare). Det sägs att när vi dör går kroppen tillbaka till jorden, själen reser för att bli ett med universums ljus och din visdom sparas i bergen.

Våra förfäders uråldriga visdom sägs finnas och hållas i de höga och uråldriga bergen. Lär dig att dra visdom direkt från de heliga bergens andar och ta din plats som förvaltare av den uråldriga visdomen. Bli ett med medicinmän och kvinnor utanför tid, förfäder av Altomesayoqs som besegrade döden och klev ur tiden.

Denna rit hjälper dig att läka det maskulina inom dig samt att hålla den uråldriga energimedicinens visdom.

3 läror, 3 visdomsvägar:

 •  Mästare av tiden: Kliv utanför den linjära tiden som strömmar fram som en pil. Bli en medlare mellan himlen och jord och låta en ny tid födas här.
 •  Att hålla en hemlighet: Minns hemligheten om vem du verkligen är. En väg av erfarenhet och där du dyker djupt in i visdomen för att låta den informera och transformera dig.
 •  Osynlighet: Att vara så synlig att du blir osynlig. Lär dig att inte lämna spår eller sår där du vandrar. Kliv in i total integritet och medvetenhet, resan av att vara den du innerst inne är.

Lär dig en av q’ero folkets kraftfullaste healing tekniker: Soul Retrieval. Res mellan världarna och finn de delar som gör dina sanningar hela. Lär dig sedan att göra samma för andra.

Res genom undermedvetna lager för att minnas, väcka och föra tillbaka de ursprungliga och essentiella gåvor du möjligtvis tappat genom livets resa. Lär dig att hela år av terapi genom en enda session.

Lär dig att läsa, uppfatta och förstå bilder, visioner och hur dina filter alltid talar till dig genom energin i din omgivning.

Låt rösten av ditt undermedvetna guida dig genom din livsprocess. Låt denna resa guida dig att skriva om det som inte längre är i service för dig.

Lär dig att lita på din ”tracking” din egen förmåga och intuition för att fånga upp information och föra en hel och fantastisk karta tillbaka till ditt och andras liv.

Lär dig fantastiska verktyg för att arbeta med att bryta egots grepp genom tid och rum. Att bryta tunga roller som begränsar dig i livet, stäng de bakdörrar som håller dig tillbaka från din livs resa.

Lär dig lita på själens röst, dricka från livets nektar och välja de ting som föder din autentiska resa.

Möt livsomvälvande och uråldriga shamanska initieringsriter. Motta dem på samma autentiskt sätt som q’ero shamanerna delat dem med världen.

Nedan ser du kommande kursstarter

november 2024
Inget evenemang hittades!

Norr är del tre av fyra i ett redan pågående medicinhjul. För att påbörja denna magiska utbildning leta efter del ett i medicinhjulet; syd. Du hittar det under kurser menyn.) Du som redan gått del ett och två hälsar vi varmt välkommen till del tre, vi ses i norr!

Kom ihåg att ta med:

 • Utomhuskläder: Var förberedd påceremonier på kvällarna och utomhusaktiviteter. Du kan behöva ta med en jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa, etc
 • Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på stolar, golvet & massagebänken. Du får såklart också ta med din egen massagebänk om du önskar använda den.
 • Kläder för ceremoniella kvällar som en fin klänning eller skjorta.
 • Din mesa.
 • Pendel.
 • Tre vackra stenar till din mesa.
 • Extraction crystal.
 • Trumma eller skallra om du har en.
 • Två små presenter – du mottar traditionella riter under ceremoni och det är vanligt att den som mottar riterna har med ett litet tecken på din uppskattning för balans och ayni.
 • Penna och anteckningsblock.