Medicinhjulet Öst

Lär dig att drömma fram världen till manifestation. Här lär du dig bemästra energi och dess avsikt som skapar din verklighet. Dödens riter lär dig att gå graciöst genom livets övergångar, födas på nytt efter en utmanande tid och in i en värld av universums flöde. In i en värld med andligt medvetande.

Ta ett stort steg in i universal tillit. Kom och tillåt kondoren att putta dig ut ur boet så att du kan sprida dina vingar och lära dig sväva högt över världen.

Genom att sväva högt på oändliga vindar ser kondoren allt ur ett högre perspektiv och tillåter dig att glömma alla små detaljer i livet och gamla trossystem. Han lär oss att förstå att allt som verkar vara utanför dig i ditt liv verkligen finns inuti dig. Lär dig att äga dina skuggor och att komma i relation med dem så att du kan skapa en vackrare värld av dina essentiella drömmar. Här stänger du gamla bakdörrar i livet som drar din livskraft och förhindrar dig från att göra dina drömmar till verklighet.

Genom kondorens visdom lär du dig Inkas uråldriga dödsriter. Kliv in i resan av att bemästra konsten av att dö medvetet och vandra vidare på den oändliga resan.

Du vandrar genom döden så att du blir fullt vid liv och gör döden till din allierade vän som hjälper dig och dina medmänniskor att till fullo leva ett rikt liv av flöde.

Apuchen (kondoren) är skaparens sändebud som kommer ner till världen för att harmonisera den. Att hela våra medmänniskor och föra in dem i en ny tid. Tillåt dig genom ceremoni och riter att väcka skaparens ljus inom dig, att återfå kraften att använda din ”Aljin Kallpa”; skapelsens kraft och att genom ayni (helig ösesidighet) skapa de bästa ting.

Lär dig se att du aldrig mer kommer att vara ensam i världen, utan ett med allt.

 

Det här är resan av varför du valde att födas denna gång, att återförenas med visionärer och drömmare. Det är dags att ta ner bergens visdom och höga kraft i form till dig och andra. Här smälter vi samman med en linje av höga mästare; Kurak Akulleks. Det är tid att drömma från en fulländad plats inom, som en förvaltare av universum – den som håller allt.

Det är nu dags att ta nästa steg upp i din utvecklingsspiral av medvetande. En ny frekvens föds på jorden genom dig och era liv skiftar framför era ögon.

Här reser du in i den övre världen, genom universum och ande för att göra de största skift med minsta ansträngning. En fjärils vingslag i anden skapar en tornado i verkligheten. En plats av enorma och fantastiska resultat. Här Fortsätter din fantastiska resa där vi tar healing hela vägen uppströms genom tidens flod tillbaka till sin källa.

Shamanen vet hur man ”drömmer fram världen till manifestation”.
Här återtar du kraften, visdomen och skapelsen inom dig. Genom helig ömsesidighet börjar du bemästra energi och avsikt som
skapar din verklighet.

Örnen och kondoren kommer från den stigande solens plats med en ny början och belysning. För den finns inga hinder och hon kallar dig till platsen av uppstigning och upplysning. Till en plats av de högsta perspektiven där du flyger vinge med vinge, med anden. Örnen påminner dig om att din ande föddes för att segla högt upp till himlen. Vad kom du för att skapa i det här livet, vad är din själs mission här på jorden?

Sätt dig själv fri och lev ditt högsta öde. Flyg!

 • Möt anden (Great Spirit) genom fantastiska energiverktyg. Ta energimedicin till sin djupaste plats och största kraft genom att lära dig bemästra den levande energin i världen.
 • Lär dig omforma djupa mönster som binder din och andras verklighet genom att enkelt förändra din frekvens genom medvetenhet. Lär dig skapa omedelbara skift i livet och skifta år av healing på minuter.
 • Möt Inkafolkets vackra ceremonier för att få rätt relation och förståelse till livet och resan genom tidlöshet när vi dör. Låt de delar av dig och familjen som hålls av livlöshet nu släppa igenom harmoni, kärlek, medkänsla, förståelse och förlåtelse.
 • Låt döden nu bli en levande påminnelse och vän för att låta en värld av liv och energi flöda genom dig som det alltid varit menat. Möt alla delar av dig samt dina ouppklarade saker som fortfarande inte är hållna av liv. Lär dig äga livet fullt ut.
 • Möt shamanens sätt att jobba medialt med andar och livet efter detta. Res mellan världarna för att skapa rätt relation till de levande och de som kanske redan lämnat livet för att återupprätta harmoni och balans.
 • En djupt avancerad vecka bortom ord du aldrig någonsin kommer att glömma. Möt kraften som du genom medicinhjulets alla kurser nu förberett dig för att kunna uppleva. Se hur hela hjulet tränat dig till denna fantastiska plats av enorma skift. Förstå ett levande universum genom varandets essens.
 • Fortsätt att skapa och expandera din mesa till en full och komplett mesa– ditt altare och symbol av din helande resa. Väck gåvor bortom ord.

kommande kursstarter

augusti 2024
Inget evenemang hittades!

Detta är del fyra av fyra i ett redan pågående medicinhjul. För att påbörja denna fantastiska utbildning leta efter del ett; syd. Du hittar det under kurser i menyn. Du som gått de första tre delarna är nu varmt välkommen till sista kursen, vi ses i öst!

Kom ihåg att du behöver ta med:

 • Utomhuskläder: Var förberedd för ceremonier på kvällarna och utomhusaktiviteter. Du kan behöva en jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa, etc.
 • Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på stolar, golvet & massagebänken. Du får såklart också ta med din egen massagebänk om du önskar använda den.
 • Kläder för ceremoniella kvällar som en fin klänning eller skjorta.
 • Din mesa.
 • Pendel.
 • Tre stenar som väcker en full mesa till liv, en Kuraq Akullek mesa.
 • Trumma eller skallra om du har en.
 • Två små presenter – du mottar traditionella riter under ceremoni och det är vanligt att den som mottar riterna har med ett litet tecken på sin uppskattning för balans och ayni.
 • Penna och anteckningsblock.