Medicinhjulet Syd

Ömsa ditt förflutna och dess historier så som ormen ömsar sitt skinn. Lär dig omvända dina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. Du initieras och vävs in i en linje av medicinmän och kvinnor som helar, följer och guidar dig på din väg genom livet. Här lär du dig att radera avtryck av karma och sjukdomar från ditt ljusenergifält och kraftfulla helande tekniker där du läker djupa plan av ditt väsen.

Här börjar en fantastisk resa av healing. Vad är din längtan, vad är din dröm?
Syd är det första steget i Medicinhjulets djupt helande resa och representeras av ormens energi. Shamanen ömsar de historier som för oss tillbaka till gamla mönster, begränsande övertygelse och sår på samma sätt som ormen ömsar sitt skinn.

Den här veckan handlar om att föra upp lätthet och ljuset inom dig. Genom vacker visdom, djupa samt mjuka processer omvandlar du dina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. En ny relation och upplevelse till livet börjar skapas medan du tar platsen av den du drömmer om att vara i världen. Under denna kurs kommer du i en djup relation med vem du har varit, vem du är och vem du kommer att bli.

Du kommer i kontakt med värdefulla verktyg och meditationer som hjälper dig att skapa den värld som du önskar. Lär dig hur du skapar och håller ett heligt space vart du än befinner dig, för att stärka dig själv eller föra in helande och skönhet till alla som du möter och vidrör.

Du kommer att lära dig utforska ditt och andras ljusenergifält på djupet. Genom ljusbadsprocessen, huvudpelaren i shamanens healingsessioner, lär du dig att identifiera var trauman i livet lagras i ljusenergifältet och hur du skiftar energin som sedan manifesterar den fysiska verkligheten vi idag lever i.

Genom ormens energi och resa möter du även fyra uråldriga initieringsriter som härstammar från Inkas shamaner;

Chumpi Away Karpay – skyddsbanden: Här väver vi in fem skyddsband av elementära energier runt ditt ljusenergifält. De hjälper dig att bli mer tillgänglig och närvarande i livet, istället för att lägga eller förlora din energi på ett försök av att hålla dig tillbaka/gömma dig i rädsla.

Lär dig att vandra hållen av livet, i din kraft och med en ny relation till rädsla.

Kawak Karpay – seende riten: Väcker din förmåga till ditt inre seende så att du kan börja se och uppfatta den osynliga världen. Nu kan du genom att följa och ha tillit till din intuition guida dig själv och andra genom vår resa på jorden.

 

Ayni Karpay – riten av harmoni: Här mottar du sju universella arketypiska energier i dina chakran och ljusenergifält som assisterar dig genom att skapa balans i ditt liv. Dessa levande andar kommer att vara stora guider på en helande resa och arbetar för att föra ditt livs alla aspekter till en djup relation av helig ömsesidighet, harmoni och balans.

Hampi Mesa – den helande riten: Väcker den helande förmågan du bär med dig i dina händer och öppnar upp en helt ny och kraftfull helande resa. Genom denna rit öppnas även en oerhörd andlig hjälp tillgänglig för oss. Guider som genom tid och rum kommer för att assistera dig i din personliga healing. Här väcker du kraften i din personliga medicin, din mesa (ditt altare), för att hela dig själv och andra.

Du initieras och guidas av en linje av helare; medicinmän och kvinnor som hjälper dig att bli din egen helare.
Från denna plats öppnar du också förmågan att läka, guida och hela andra. Genom meditationer och övningar förs du i kontakt med dina guider och hjälpare som följer och guidar dig på din väg genom livet. Genom vackra, djupa och livsomvälvande tekniker tar vi att hela, till en helt ny nivå. Med naturliga objekt, avsikt och energimedicin genom medvetenhet börjar platsen av att förstå, välja och äga ditt liv att formas. Resan av att leva ditt liv fullt ut tar sin början.

Upplev kraften av energimedicin och hur kropp, känslor, själ samt ande håller ett unikt språk för att omforma din veklighet.

 • Lär dig att öppna ett ”sacred space” där medvetenhet, närvaro och att hålla space för någon kan skriva om hela din eller andras livskarta.
 • Lär dig skapa kraftfull ceremoni genom naturen för att genom närvaro och själ förändra verkligheten och livet framför dig. Att motta svar och läkning genom din omgivning, samt att hålla kraftfulla eldceremonier för dig själv och andra.
 • Många tekniker samt meditationer för att uppleva, läsa och känna hur energi flödar genom dina chakran och formar, läker ditt centrala nervsystem.
 • Lär dig läsa, känna och uppfatta energier runt omkring dig och inom andra.

Res genom undermedvetna lager för att minnas, väcka och föra tillbaka de ursprungliga och essentiella gåvor du möjligtvis tappat genom livets resa.

 • Lär dig att använda naturliga objekt som stenar för att läsa dina klienter, dig själv och en inre värld. Lär dig att medvetet använda alla dina sex sinnen för att uppleva alla aspekter av livet runt dig.
 • Börja att skapa din mesa – ett medicinknyte/portabelt altare med fantastiska verktyg för din och andras healing.
 • Möt fyra livsomvälvande och uråldriga shamanska initieringsriter. Motta dem på samma autentiskt sätt som Q’ero shamanerna delat dem med världen.
 • Lär dig att slå av din och andras fight or flight (fäkta eller fly) instinkt för att stänga av denna stressrelaterade reflex som skapar tyngd och icke närvaro i livet. Gå från att överleva till närvaro, överflöd och att vara hållen igenom livet.
 • Lär dig att läsa och uppfatta bilder samt visioner för att låta rösten av ditt undermedvetna guida dig genom din livsprocess. Låt denna resa guida dig att skriva om det som inte längre är i service för dig.
 • Möt den kraftfulla illuminations processen (ljusbadsprocessen) och lär dig hur du raderar karmatiska avtryck och sjukdomar från ljusenergifältet. Genom dessa kraftfulla helande tekniker lär du dig att läka djupa plan av ditt väsen för att nu skapa det liv som formas av dina drömmar.

Medicinhjulet är vår största och mest populära utbildning och resan börjar i syd,  vänligen se tillgängliga datum nedan.
Platserna går fort så boka gärna så fort du är redo, vi ser fram emot att se dig hos oss snart för att börja ditt livs största resa!

 

april 2024
november 2024
Inget evenemang hittades!

Detta händer under en dag

I allmänhet kommer dagarna att innehålla morgonmeditation, undervisning, helig rörelse och dans (rörelser/öppnar och för oss i kontakt med vårt själsliga plan), helande, praktiska sessioner, demonstrationer, övningar och inre bearbetning. Under kvällarna samlas vi ofta runt levande ljus och ceremoni.

Varmt välkommen att ta del av del av de sista inka shamanernas läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.

Kom ihåg att ta med:

 • Utomhuskläder: Förbered dig på kvällscermonier och utomhusaktiviteter. Jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa etc. kan vara bra.
 • Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på stolar, golvet & massagebänken. Du får såklart också ta med din egen massagebänk om du önskar använda den.
 • Kläder för ceremoniella kvällar, som en fin klänning eller skjorta.
 • Pendel och en liten påse till den.
 • 3 stenar – varje sten ska passa lätt i handen och beröra eller tala till dig på något sätt. Stenarna kommer att bli i början av din mesa, ditt altare av kraft.
 • En liten ceremoniell duk för att hålla dina stenar ”khuyas” – cirka 40×40 cm eller större.
 • Trumma eller skallra om du har en.
 • Fyra små presenter – för att praktisera ömsesidighet, utbyte och balans har du med dig ett litet tecken på din uppskattning av riter du kommer motta i ceremoni. Ex. ett ljus, choklad, vin, något hemmagjort etc.
 • Penna och anteckningsblock.