Medicinhjulet Väst

Bryt dig fri från de rädslor som följer och begränsar dig genom livet och lär dig att resa bortom döden. Hela och bryt dig fri från det bagage som du ärvt av din familj och upptäck din inre fredfulla krigare och utövandet av icke dömande, som låter dig skapa och leva i en värld av fred. Lär dig ta bort skadliga energier som trängt sig in i ditt energifält och hur du avstår dessa tunga energier och eliminera dessa människor och situationer ditt liv.

Här fortsätter din fantastiska resa av healing och transformation. Hur håller du dig själv i kraft och säkerhet? Hur möter du rädsla inom dig och i livet? Möter du dess blick och ser den i ögonen eller vänder du bort blocken och låter dig ägas av den?

Bryt dig loss ur greppet från rädsla och förbered dig för en resa av att transformera livlöshet så att du istället kan vandra fullt vid liv.

Genom Jaguarens energi och resa får du en möjlighet att utforska de arv du ärvt av dina förfäder och karmatiska mönster som driver dig mot ett visst öde. Kom i rätt relation med dessa mönster och att hedra dina förfäders gåvor, så att du kan släppa dem fri och ge dig verktygen till att skapa en värld av dina drömmar.

I väst vänder vi blicken till det bagage som du ärvt av din familj, mönster och historier som inte är valda av dig. Här utforskar vi varför du valde din familj denna gång i livet och bryter du dig fri från generationers förbannelser som går i arv från föräldrar till barn. Här upptäcker du vägen av den fredfulla krigaren och utövandet av oklanderlighet och icke dömande, som låter dig skapa och leva i en värld av fred och inre frid. Upplev och lär dig hur du drar ur och extraherar tunga energier som inte tillhör dig men som klivit in och lever i ditt energifält. Lär dig att inte dra på dig andras energier, historier och kliva ur drama. Med kraftfulla tekniker separerar du dessa tunga energier och lär dig att göra samma arbete för andra människor runt dig samt situationer i ditt liv.

Du introduceras till shamanens perceptuella tillstånd, vilket gör att du kan spåra eller ”se” fenomen genom alla de fyra nivåerna; fysiska, emotionella, själsliga och genom energi. Du får också lära dig konsten att spåra, så att du kan använda dina kunskaper för att främja hälsa och välbefinnande i de omkring dig.

Genom Jaguarens energi och resa möter du även riten av Dagens Väktare ”Pampamesayoq” som gör dig till en förvaltare av jordens cykler och flödet av årstider, död och liv. Denna rit ger dig möjligheten att kliva ur vår historia om att ha en personlig mor till att leva med vetskapen om att hållas av den kollektiva modern som aldrig lämnar dig. Du blir en förvaltare av allt liv, som ansvarar för dina tankar och handlingar.

 • Fördjupa din förmåga att läsa av information och mönster i ditt och andras energifält. Att med klarhet lita på dina egna unika filter av att läsa av din och andras fysiska, emotionella och andliga verklighet.
 • Lär dig att skanna den fysiska kroppen och energifältet för att hitta, komunicera och extrahera flytande och inkräktande entiteter.
 • Fortsätt att använda naturen som bundsförvant för att skapa kraftfull ceremoni av insikter och healing. Att genom närvaro och själ förändra verkligheten och livet framför dig. Att motta svar och läkning genom din omgivning.
 • Möt den kraftfulla ”extraction tekniken” för att extrahera gamla och kristalliserade energier som blockeringar din fysiska kropps läkning samt hälsa. En teknik som skapar enorma skift i både din emotionella och fysiska värld.
 • Pampamesayoq Karpay – Två traditionella initieringar för att återskapa och bygga upp en ny relation till naturen. Möt hur livet besvarar dig synkroniserat och hela djupa lager av rädsla och femininitet.
 • Hela upp till 7 generationer tillbaka genom att utforska din egen cellstruktur och gener. Förstå varför du valde just din familj denna gång och omvänd djupa sår till kraftkällor och medkänsla. Bryt begränsande, genetiska och karmatiska mönster från din familj och släkt.
 • Var hållen i att resa tillbaka för att förstå, hela och avsluta stora event i tidigare liv. Mönster och event som idag påverkar din relation till både dig själv och livet.
 • Få rätt relation till livet genom att möta shamanens död. Genom denna ceremoni ömsar du den livlöshet som håller dig tillbaka i rädsla från det förflutna. Låt dessa delar lämna dig för att istället kunna vandra fullt vid liv.
 • Fortsätt att skapa och expandera din Mesa – ditt altare och symbol av din helande resa. 
  Väck gåvor bortom ord!

Nedan ser du kommande kursstarter

  oktober 2024
  Inget evenemang hittades!

  Väst är den andra delen av fyra i en redan pågående utbildning (leta efter Medicinhjulet Syd under ”Kurser” eller ”Kalender” i menyn så hittar du nästa kursstart).

  Kom ihåg att ta med:

  • Utomhuskläder: Ni skall vara beredda för ceremonier på kvällarna samt för utomhusaktiviteter. Du kan behöva ta med en rock eller jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa, etc.
  • Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på stolar, golvet & massagebänken. Du får såklart också ta med din egen massagebänk om du önskar använda den.
  • Kläder för Ceremoniella kvällar ex (fin klänning eller skjorta och byxor).
  • Pendel
  • 3 stenar som kommer att skapa din västmesa; en röd, gul och svart sten.Under kursen arbetar vi med färger, deras kraft och betydelser.
  • 1 klar kristall där längden av den bör vara i storlek med din handflata. Ta med ett litet tyg eller en påse som du kan ha kristallen i.
  • Trumma eller skallra om du har en.
  • Palo Santo pinnar
  • 2 små presenter – du mottar traditionella riter under ceremoni och det är vanligt att den som mottar riterna har med ett litet tecken på din uppskattning för balans.
  • Anteckningsblock och penna.