Nustay Karpay: Det heliga feminina

Sju initieringar som shamanerna i Andernas heliga berg i Peru beslutade att dela med sig av först 2009 och Victor reste med för att återväcka Nustas energi och tempel i Peru som slumrat i tusentals år och skapade efter denna kurs där du stärker kontakten med din inre feminina kraft och moder jord. Lär dig hur man genom sig själv och naturen kan ta bort mönster och tunga energier som finns inom oss.

2011 reste Victor på den första Nusta Karpay resan som gjorts med indianerna i Peru för att för första gången på tusentals år återväcka Nustas energi och tempel i Peru. En liten grupp som vandrade till deras heliga platser och höll ceremonier och mottog dessa riter. Vi väckte dessa energier som så länge slumrat i sömn i väntan på att återigen få en djupare kontakt med världen. Vissa av de platser vi väckte på nytt är i stor kontakt med Atlantis, Lemuren och plejaderna.

Med djup information från dessa magiska platser, riter och träning med indianerna har Victor skapat denna kurs till en fantastisk upplevelse. Här lär du dig hur man genom sig själv och naturen kan ta bort mönster och tunga energier som finns inom oss. Genom riter och ceremoni läker du ditt inre samt får en djupare förståelse över din själs resa här på jorden.

Denna kurs är både för män och kvinnor, vi behöver alla finna kontakten med vår själ och uppnå en högre medvetenhet och frekvens av energi. Nusta Karpays riter ger oss en personlig transformation och medvetandehöjning som hjälper dig att hitta en djupare styrka som kan användas för att styra ditt eget öde och för att bygga upp en värld i glädje, vänskap och harmoni.

Inför denna kurs behöver man införskaffa sju stenar som vi kommer att jobba med och ett tyg att bära dessa i.

De sju riterna som vi mottar hjälper oss att bygga en kropp som åldras, helas och dör annorlunda. En kropp som inte längre påverkas av våra gener, förfäder eller karma.

Möt naturen genom ceremoni för att inse att världen kan skapas av dina drömmar. Det du uppnår i ditt inre kommer att förändra din yttre verklighet.

DEN FÖRSTA RITEN: MAMA OCLLO

Är ihopkopplad med det första chakrat. Hon är den första dottern av solen och månen. Hon är den första gudinnan som kom till jorden och till Andernas heliga landskap för att harmonisera och skapa flöde.

Det sägs att hon har sitt ursprung från Månens ö och är moder över Titikakasjöns vatten där hon håller heliga frön av ljus. När spanjorerna kom placerade hon dessa frön av ljus i alla sina chakran och försvann sedan ned i Titikakasjöns vatten.

Under denna rit kommer vi i kontakt med det lilla barnet, den lilla flickan i oss själva.  

Den andra riten: Donia Mujia

Mama Serena ”sjöjungfrur, vattenvarelser” är en vattenande, en nusta eller prinsessa över vattnet som är ihopkopplad med det andra chakrat. Denna rit står för vår kontakt med vatten och dess andliga varelser och för att väcka vår kontakt med våra chakran i våra händer. Denna rit hjälper oss at lösa upp vårt ego och öppnar oss på samma sätt som flöde startar i våra händer.

Den tredje riten: Mama Simona

Är ihopkopplad med det tredje chakrat. Mama Simona finns djupt grundad i det äldsta feminina berg i Peru där hon blev begravd. Hon är bunden till ett led av medicinmän och kvinnor och särskilt våra feminina förfäder och till Kolibrins energi. Denna rit är bunden till dina rötter, till det land där du lever och till din egen blodslinje. Denna rit hjälper oss att hitta oss själva så att vi kan komma hem. Klienten kommer att motta en medicinsten med Mama Simonas energi som kommer att bistå oss när våra liv är ur balans eller när vi behöver kraft från feminin energi. 

Den fjärde riten: Dona Theresa

Är ihopkopplad med vårt hjärta. Hon är dotter av det heliga berget Ausangate där även den fysiska platsen av denna nusta är Ausangates hjärta.

Denna rit kommer att föra med sig kärlek och mer glädje men samtidigt mer smärta och sorg då vi öppnar våra hjärtan. Denna rit handlar om förlåtelse.

Den femte riten: ”Maria Sakapana”

Är den nusta som för oss i kontakt med det femte chakrat, halsen. Den fysiska platsen av Maria Sakapana är vid sidan av Ausangate. Hon är ett med vinden och blåser starkt. Denna nusta är ihopkopplad med halsen och lungorna då vi talar med luft och luft kommer ut ur våra lungor. När vi behöver tala ut kallar vi på den plats där vinden är född. Denna rit helar våra lungor, när du behöver styrka i ditt tal. Denna rit hjälper oss också att hela det som håller oss tillbaka, även tunga energier från tidigare liv. Maria Sakapana lär oss vilka vi är och att vara i kontakt med det som blockerar oss.

Den sjätte riten: Huana Huaman Tiklla

Är ihopkopplad med det sjätte chakrat, det tredje ögat. Denna gudinna är ansluten till seendets tempel vid Ausangate och med falkens tempel i Pisaq. Vi kan resa dit för att få vision och för att finna klarhet. Denna rit hjälper oss att se alla hörn i vår inre och yttre kropp och du kommer att börja förstå dina drömmar och se din väg.

Den sjunde riten: Thomasa Huaman Tiklla

Är den nusta som är ihopkopplad med det sjunde chakrat och frihetens tempel. Denna rit står för att integrera alla de andra nusta riterna och deras gåvor. Thomasa Huaman Tiklla börjar transformera oss och utvecklar vår väg. Det handlar om att vara och arbeta i samförstånd och enhet med allt och även här praktiserar vi förlåtelse.

augusti 2024
Inget evenemang hittades!

Vi välkomnar dig till nästa kursstillfälle och ser mycket fram emot att ses då!

Kom ihåg att ta med:

  • Bekväma kläder: Ta med bekväma kläder då mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet.
  • Utomhuskläder: Var förberedd för ceremonier på kvällarna samt utomhusaktiviteter. Du kan behöva en jacka, stövlar, regnkläder, ficklampa etc.
  • Pläd eller yogamadrass för att använda dig av på golvet.
  • Varma sockor utifall att det skulle vara kallt på golvet.
  • Journal och penna för dina anteckningar.
  • Sju stenar som du tillsammans kan hålla med båda händerna. Ta med en tygpåse eller ett tyg för att hålla dessa stenar i och för att börja bygga din mesa (ett altare av kraft som vi använder i healing av oss själva samt för våra klienter)
  • En valfri sten som du tycker mycket om som kommer att initieras med energin och kraften av Nustan Mama Simona och de 144 gudinnorna i Peru.