Lilla medicinhjulet 3 dagar i Sthlm

24 – 26 februari

På Mamita Sthlm | Vikingagatan 29

Kliv in i den inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken när du lär dig energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande. Få kraftfulla verktyg till själsligt helande för att kliva bortanför rädslor och i stället vandra med styrka, klarhet och i balans.

Hur ser din själs trädgård ut? Har du börjat plantera de frön som skapar de blommande träd som du vill möta i framtiden?

I denna djupa tredagarskurs guidar Victor Forselius dig genom inka shamanernas uråldriga visdom, lär dig om energifältets anatomi och hur du kliver ur rädslor och förvandlar sår till kraftkällor för att kunna vandra med styrka, skönhet och balans.

Läs mer om kursen och hur du bokar nedan.

Vi välkomnar dig att påbörja en fantastisk resa där du får ta del av och lära känna den inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som de lämnat efter sig till oss alla i en fantastisk visdom. Vi har nu möjlighet att transformera våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. Att drömma fram världen till manifestation.

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen