Munay-Ki: Att ge från hjärtat. 3 dagar i STHLM

24-26 NOVEMBER

På Mamita Sthlm | Vikingagatan 29 i Vasastaden

Nio initieringar/riter som i tusentals år gått i arv från mentor till lärling av indianerna i Peru finns nu tillgängliga för dig. Riter som helar såren från ditt förflutna, din barndom och genetiska arv. När vi mottar den nya energin tillåts våra kroppar och DNA förändras, vi utvecklar en ny kropp som påverkar hur vi helas, hur vi lever och hur vi kliver in i en ny evolution av högre medvetande.

Genom att säga ja till denna kurs kommer du säga ja till en fantastisk resa. En resa där du kommer se och uppfatta världen med nytt perspektiv för att kunna ta dig genom livet med en ny och djupare styrka.

Efter kursens tre dagar bär du informationen att vandra som en ny människa, om du så vill, att nu kunna vandra från en plats där du drömmer en ny dröm om ett liv av framgång både fysiskt och i din själ.

När vi bryter oss fri från begränsande tankar och mönster via ceremoni lämnas istället rum för att nytt liv skapas runt oss. Att nu bära med oss styrkan och möjligheten att styra ditt eget öde och vandra med glädje, vänskap och harmoni.

Vi välkomnar dig att påbörja en fantastisk resa där du får ta del av och lära känna den Inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som de lämnat efter sig till oss alla i en fantastisk visdom. Vi har nu möjlighet att transformera våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. Att drömma fram världen till manifestation.

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen