Föreläsning i Stockholm: Inkashamansk energimedicin

9e februari kl 18,30 – 21,30

På Hälsans Hus | Fjällgatan 23 B i Stockholm

Jag har nu vandrat den Inkashamanska traditionen i över 14 år och lärt mig att ömsa mitt förflutna så som ormen ömsar sitt skinn. Att omvända mina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. Q’erofolket som är inkarikets ättlingar har tagit mig på en resa bortom ord som har förändrat min inre värld och hur jag idag upplever livet.

Varmt välkommen till denna djupgående föreläsning som visar hur naturfolk och shamaner runt om i världen ser hur energi och avsikt skapar vår verklighet. Hur de genom årtusenden levt tillsammans i synkronisitet med naturens krafter och inväntat en ny tid som q’erofolket kallar för Taripapacha. Deras profetior talar om en tid i människans utveckling och historia som handlar om att återigen hitta hem inom oss själva. En tid av ett kollektivt uppvaknande och evolution där människan återfår rätt relation med livet och den planet som vi idag kallar vårt hem.

Q’ero folket har visat mig hur man vandrar en väg av hjärta, ödmjukhet och oklanderlighet i flöde tillsammans med en andlig värld vid vår sida. Att vandra i närvaro med en fot i en värld av form och fysiska ting och med den andra foten i en värld av själ och ande. De har guidat mig till en djup ömsesidighet med allt levande på jorden och med källan till livskraft i universum. Jag kommer nu tillbaka till Stockholm för dela hur denna 25–30.000 år gamla visdom och energimedicin har förändrat och transformerat mitt liv och öppnat upp förmågor bortom ord.

Kom och ta del av en fantastiska resa genom den Inka Shamanska traditionen för att förstå healing, energi, djup personlig utveckling och
q’ero folkets djupa visdom.

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen

Anmälan

Anmälan till föreläsningen görs genom vår administratör Camilla genom att maila admin@qeromedicine.com eller SMS till 0721-60 24 44.

Vi har ett begränsat antal platser så det är viktigt att du bokar din plats genom Camilla och vi är tacksamma att du håller din bokning och ser mycket fram emot att se dig!

Du investerar 250kr per person. Betalningen sker genom Swish eller med kort på plats.

Plats: Hälsans hus, www.halsanshusstockholm.se
Adress: Fjällgatan 23B, 116 28, Stockholm

Varmt välkommen

Att ta del av del av denna inspirerande och spännande föreläsning om Inka shamanernas helande läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar.

Personlig tid med Victor

Under dagarna 10e, 11e och 12e februari finns möjlighet att boka ett personligt möte med Victor Forselius genom en Inkashamansk healing, reading eller Initiering. Bokning av privata sessioner görs också genom att maila admin@qeromedicine.com eller SMS till 0721-60 24 44.

Tukuy Sonqoymanta, ”Av hela vårt hjärta”

Victor Forselius – Hatun Apuchen
Camilla Berg – Administratör

No event found!