Nytt medicinhjul börjar i april!

29 april – 4 maj

På Helsingegården i magiska Järvsö

Q’ero folket kallar vår tid för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen.

Genom medicinhjulet möter du livet från en ny plats, finner dig själv och en djup balans för att se världen med ett högt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft.

Denna kurs är utformad av djup visdom och kunskap med fantastiska övningar som hjälper dig att transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla.

Att nu kunna vandra med skönhet på jorden.

Utbildningen är uppdelad i fyra stycken sexdagarskurser med fem månaders mellanrum där du mellan kurserna får helande övningar med dig hem för att lätt kunna interagera dina nya insikter i vardagen.

Första kursen är syd som följs av väst, norr och utbildningen avslutas i öst. Du bör avsluta hela hjulet för att inte avbryta din vackra transformation.

Du är alltid under våra vingar och utöver den fadder du kommer ha med dig genom hela hjulet bokas ett coachsamtal med Victor mellan kurserna. Här delar du din utvecklingsprocess samt får support och vidare vägledning innan ni ses igen.

Resan börjar i syd

Ömsa ditt förflutna och dess historier så som ormen ömsar sitt skinn. Lär dig omvända dina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. Du initieras och vävs in i en linje av medicinmän och kvinnor som helar, följer och guidar dig på din väg genom livet. Här lär du dig att radera avtryck av karma och sjukdomar från ditt ljusenergifält samt kraftfulla helande tekniker där du läker djupa plan av ditt väsen.

MEDICINHJULET KOMMER ÖPPNA EN NY DÖRR I DITT LIV

Tacka ja och kliv genom denna dörr som tar dig bortom de tunga och känslomässiga hinder som håller dig från det liv du vill leva.
Hitta istället det flöde som manifesterar drömmar och det liv vi vill ska skapas här på jorden.

Varmt välkommen!

Victor Forselius – Hatun Apuchen