Omdömen

Genom åren har Victor och Q'ero Medicine hjälpt många människor hitta sin själsliga väg. Vi har fått många fina omdömen som värmer hjärtat och som vi tacksamt vill dela med er!

Victor skulle kunna vara min son, lika väl som han skulle kunna vara min pappa. Han är en otroligt seriös, kunnig, pedagogisk, lekfull, toppenkille. Samtidigt så hittar han dom punkter som jag behöver jobba med, så ibland tycker man inte så jättemycket om honom för att då triggar han något inom mig som jag behöver jobba med. Det får han juh en kram för efteråt. 

 

INGER ERIKSSON

För mig är Victor en själslig doktor. Jag har fått verktyg att ta saker utanför mig själv och jag har fått ett flöde. Det är ingen tyngd som jag går och bär eller håller kvar. Jag har fått perspektiv och lämnat ifrån mig och sen kunna gå vidare från en lättare plats. 

 

 

CAROLINE FORSBERG

Victor Forselius… Hade det inte varit för honom så hade jag inte mått såhär bra så jag har ofta väldigt mycket tacksamhetskänslor för honom.

Alla de frön som han sår, som man ser på kurser och hur människor växer. Hur man omvandlar sår till kraftkällor, gåvor och hans förmåga att få människor att blomma. Han är otroligt kärleksfull, sann och det är magiskt. Han är också en lärare som inte sätter sig på en piedestal att han är över dig på något vis.

MARIE PALMLÖF

… pata pata … steg för steg

Den här sidan är ännu under uppbyggnad. Genom åren har vi fått många varma omdömen som vi gärna vill dela fler av mer er!