Vi är andliga varelser

med mänskliga upplevelser, inte mänskliga varelser med andliga upplevelser.

Om du också upptäckt detta och vill ta bättre hand om ditt andliga beeing så har du kommit helt rätt! Läs mer om hur vi kan hjälpa dig starta ditt livs största resa. Vi har med integritet fint tolkat den inka shamanska traditionen för att du med kärlek ska kunna interagera den i ditt västerländska liv och få utforska, ta hand om och lära känna själen inom dig.

Q’eros naturfolk

Q´ero folketvar länge en myt, ett folk som flydde Inkariket när Spanjorerna invaderade. Men 1955 fann man deras gömda byar i Andernas höjder, där hade de bevarat sina traditioner, energimedicin och en 10 000 årig visdom. De väntade till 1990 att vandra ner från bergen tills deras profetia visade sig stämma. Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen. Och de svarar till ett kall av att vara i service för den moderna människan och att guida oss i resan av att återigen få uppleva själslig hälsa.

Victor Forselius

2009 fick Victor ett kall och har sedan dess vandrat bredvid sina medmedicinsystrar och bröder i Anderna och resten i världen för att studera och sprida den inkashamanska traditionen och energimedicinen. Victor har under åren blivit en av Sveriges största och populäraste shamaner med flertalet utbildningar, klienter och samarbetspartners. 2011 grundade han Q’ero Medicine för att sprida, hjälpa och utbilda ännu fler att hitta rösten och hemmet inom sig själva.

Vi håller fortfarande på att bygga upp vårt nya hem och din destination för själslig och personlig utveckling.

Saknas någon sida är det bara kika in snart igen eller höra av dig till oss på hello@qeromedicine.com.
Soon you will also find this website in English, in the meantime don´t hesitate to reach out to us at hello@qeromedicine.com.

…pata pata … steg för steg

Föreläsning i Stockholm: Inkashamansk energimedicin

Varmt välkommen till en djupgående föreläsning som visar hur naturfolk och shamaner runt om i världen ser hur energi och avsikt skapar vår verklighet och de genom årtusenden levt tillsammans i synkronisitet med naturens krafter. Kom och ta del av en fantastiska resa genom den Inkashamanska traditionen för att förstå healing, energi, djup personlig utveckling.

Nyhet från carro

Skriv ett utdrag.

Nyhet 2

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even...

Kurser

Medicinhjulet

Medicinhjulet

Möt livet från en ny plats, finn dig själv och en djup balans inom dig för att se världen med nytt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft. Medicinhjulet är utformad av djup visdom med fantastiska övningar så du kan transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla så du inte längre behöver vara resultatet av ditt förflutna utan istället den du vill bli.
Medicinhjulet Syd

Medicinhjulet Syd

Ömsa ditt förflutna och dess historier så som ormen ömsar sitt skinn. Lär dig omvända dina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. Du initieras och vävs in i en linje av medicinmän och kvinnor som helar, följer och guidar dig på din väg genom livet. Här lär du dig att radera avtryck av karma och sjukdomar från ditt ljusenergifält och kraftfulla helande tekniker där du läker djupa plan av ditt väsen.
Medicinhjulet Väst

Medicinhjulet Väst

Bryt dig fri från de rädslor som följer och begränsar dig genom livet och lär dig att resa bortom döden. Hela och bryt dig fri från det bagage som du ärvt av din familj och upptäck din inre fredfulla krigare och utövandet av icke dömande, som låter dig skapa och leva i en värld av fred. Lär dig ta bort skadliga energier som trängt sig in i ditt energifält och hur du avstår dessa tunga energier och eliminera dessa människor och situationer ditt liv.
Medicinhjulet Öst

Medicinhjulet Öst

Lär dig att drömma fram världen till manifestation. Här lär du dig bemästra energi och dess avsikt som skapar din verklighet. Dödens riter lär dig att gå graciöst genom livets övergångar, födas på nytt efter en utmanande tid och in i en värld av universums flöde. In i en värld med andligt medvetande.
Medicinhjulet Norr

Medicinhjulet Norr

Res genom oändligheten till platser utanför tid och rum. Du tappar dina begränsande roller och föreställningar. Här reser du ut i det oändliga för att plocka tillbaka bitar av din själ och upptäcka de ursprungliga sår som för dig bort från ditt öde som nu kan skapas av dina drömmar. Lär dig att förändra och skriva om dina själs kontrakt så att du kan börja leva ett liv av rikhet och överflöd.
Mästarkurser

Mästarkurser

Du som gjort en magisk resa genom medicinhjulet erbjuds här att än djupare lära om och vandra den q’ero shamanska traditionen. En sammanlagt treårig utbildning baserade på Victors hela 15 år av att studera och vandra sida vid sida med sina medmedicinsystrar och bröder i Anderna.
Fristående mästarkurs: läsa ödets tecken

Fristående mästarkurs: läsa ödets tecken

Lär känna igen och anpassa dig med tecken som visar sig genom naturen, slumpmässighet och händelser i våra vardagliga liv. När du studerar konsten att se genom en shamans ögon och uppfatta energi och världen genom dessa, ser och lyssnar du på de varningar som ges till dig och du börjar se möjligheterna som anden och universums flöde nu erbjuder dig.
Fristående mästarkurs: att vandra med kraft

Fristående mästarkurs: att vandra med kraft

Hela dina inre ärr som skapar en sårad värld som vi ser den och lär dig istället att vandra orädd på jorden. När man vandrar med skydd kan du uppleva den sanna kraften av din avsikt. Du kommer att lära dig vad som skiljer shamanen från en sourcerer och förstå den höga nivån av integritet och etik som kommer med att kliva in i rollen som shaman.
Lilla medicinhjulet

Lilla medicinhjulet

Kliv in i den Inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken när du lär dig energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande. Få kraftfulla verktyg till själsligt helande för att kliva bortanför rädslor och i stället vandra med styrka, klarhet och i balans.
Munay-Ki: Att ge från hjärtat

Munay-Ki: Att ge från hjärtat

Nio initieringar/riter som i tusentals år gått i arv från mentor till lärling av indianerna i Peru finns nu tillgängliga för dig. Riter som helar såren från ditt förflutna, din barndom och genetiska arv. När vi mottar den nya energin tillåts våra kroppar och DNA förändras, vi utvecklar en ny kropp som påverkar hur vi helas, hur vi lever och hur vi kliver in i en ny evolution av högre medvetande.
Nustay Karpay: Det heliga feminina

Nustay Karpay: Det heliga feminina

Sju initieringar som shamanerna i Andernas heliga berg i Peru beslutade att dela med sig av först 2009 och Victor reste med för att återväcka Nustas energi och tempel i Peru som slumrat i tusentals år och skapade efter denna kurs där du stärker kontakten med din inre feminina kraft och Moder Jord. Lär dig hur man genom sig själv och naturen kan ta bort mönster och tunga energier som finns inom oss.
Plejaderna

Plejaderna

Under tusentals år har naturfolk blickat upp mot stjärnorna och spått samma profetior. Enligt Q´ero shamanerna kommer vi från plejaderna och här erbjuds tre fantastiska dagar av healing, meditation och djup ceremoni där du lär dig arbeta med och initieras med vibrationerna från plejadernas tio stjärnor.
Kraften från det höga landet – Bergskurs

Kraften från det höga landet – Bergskurs

Här delas Q´ero bröders heligaste kunskap, verktyg och genom ceremonitraditioner som i över 5 000 år förts vidare i en obruten linje av medicinmän och kvinnor för att nu manifesteras i en ny tid. Återför din kontakt med de heliga bergens visdom för att vandra i kraft och ayni med bergen så att styrka och skydd följer, guidar och håller dig.
Kanchis Wara: sju lager av det undermedvetna

Kanchis Wara: sju lager av det undermedvetna

En tredagarskurs där du lär dig arbeta med ditt under-, medvetna och övermedvetnas alla lager och frekvenser och att resa genom jordens sju regnbågslager för att finna nycklarna till hur shamanen läser av energifältet och de minnen vi bär med oss från det förflutna. Genom djupa meditationer och tekniker omformar vi källan till den energi som skapar vårt undermedvetnas energi.
Tredagarskurser

Tredagarskurser

På bara tre inspirerande och intensiva dagar kan du skapa otroliga skift inom dig och på din resa genom livet. Förvandla tyngd till kraft och för själen med ny glädje, kraft och energi.

Inka shamansk energimedicin

Rena ditt energifält från känslomässiga, genetiska eller karmatiska upplevelser från detta eller tidigare liv som kan störa det energiflöde som är menat att strömma fritt genom våra chakran och fysiska kropp. Med bred kunskap kan vi hela våra klienter oberoende på om
problemet är psykiskt, fysiskt eller själsligt.

Innitieringar

Innitieringar

Den Inka shamanska traditionen och shamanerna från Q`eros är erkända som mästare av den levande energin. Initieringar är ett djupt commitment till dig själv, ditt inre hem och hur du lever och vandrar inom och i kontakt med kosmos där energin går djupt och arbetar inom dig och transformerar ditt liv i över 6 månader.
Meditationer

Meditationer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Readings

Readings

Som shaman ser vi att universum talar till oss hela tiden och genom en reading kan vi besvara frågor om ditt liv och framtid genom att läsa av din själs resa och kondition tillsammans med vad du kan göra för att förändra de hinder du kanske mött eller möter under livet som dränerar dig på energi.
Despachoceremoni

Despachoceremoni

Lyft dina bönder till anden med denna ritual för att skapa en personlig kontakt med universum. För dina böner upp till universum genom en ceremoni av uppskattning för de gåvor som de mottar av jorden och universum för att återföra eller fördjupa din relation med kosmos i ayni - helig ömsesidighet.
Eldceremoni

Eldceremoni

Öppna upp själen kring elden, en mystisk plats där bröder och systrar mötts i tusentals år. En tidlös plats som hjälper oss att förnimma förändring i våra liv och förstå de lärdomar det för med sig. Elden hjälper oss hela det som blockerar oss så att vi kan växa ur det gamla, hela själen och finna nya värderingar.

Börja din resa nu!

Klicka på kalendern för att se när nästa kurs är eller ta kontakt (länkat) med oss för att boka en behandling.

februari 2023
mars 2023
No event found!
Load More

Våra vänner

Q’ero Medicine är ett stort community med många familjemedlemmar och nära vänner. Här hittar du en par shopar, olika behandlare samt andra i vårt community.