3-4 dagarskurser

På bara tre - fyra inspirerande och intensiva dagar kan du skapa otroliga skift inom dig och på din resa genom livet. Förvandla tyngd till kraft och föd själen med ny glädje, inspiration och energi.

Q’ero folket kallar vår tid för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen. Våra kurser är utformade av djup visdom, kunskap och av fantastiska övningar som hjälper dig att transformera djupa sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla. Att nu kunna vandra med skönhet på jorden.

Victor delar med sig om inka shamanernas uråldriga visdom om vårt energifält och dess anatomi. Vi vet att kroppen har organ och är en komplex och fascinerande mekanism men energifältets uppbyggnad är minst lika djup och komplex som vår fysiska kropp. Du kommer att lära dig hur du genom själen når energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande, att manifestera balans i livet och inom våra fysiska kroppar.

Få verktyg från jorden som hjälper dig se själsligt helande från en helt ny plats. Möt djup kunskap för att rena ditt ljusenergifält och undermedvetna för att sedan belysa själen med rent ljus.

Shamanen vandrar bortanför rädsla för att inte längre agera från en plats av dömande, ilska eller drama utan vandra med hög integritet som fredfulla krigare och finna vår själs sanning och värderingar för att vandra i service för världen, samhälle och våra medmänniskor.

Lär dig att kliva ur tunga mönster som binder och försvagar dig i livet och som får dig att kompromissa dig själv.

Välj istället att vandra med själens styrka, klarhet och balans i skönhet på moder jord.

Genom att ta del av denna vackra visdom möter du även uråldriga riter och initieringar som härstammar från Inkas shamaner för att börja bygga en ny regnbågskropp som i sin tur påverkar dina celler och ditt DNA.

Vi välkomnar dig att påbörja en fantastisk resa där du får ta del av och lära känna den inka shamanska vägen genom healing och personutveckling som de lämnat efter sig till oss alla i en fantastisk visdom. Vi har nu möjlighet att återigen ta kontroll över våra liv, känslor och det öde vi faktiskt vill skapa. Att drömma fram världen till manifestation.

Kraften från de fyra väderstrecken

FD LILLA MEDICINHJULET
Kliv in i den inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra väderstrecken när du lär dig energifältets anatomi för att väcka ett högre medvetande. Få kraftfulla verktyg till själsligt helande för att kliva bortanför rädslor och i stället vandra med styrka, klarhet och i balans.

Munay-ki: Att ge från hjärtat

Nio initieringar/riter som i tusentals år gått i arv från mentor till lärling av indianerna i Peru finns nu tillgängliga för dig. Riter som helar såren från ditt förflutna, din barndom och genetiska arv. När vi mottar den nya energin tillåts våra kroppar och DNA förändras, vi utvecklar en ny kropp som påverkar hur vi helas, hur vi lever och hur vi kliver in i en ny evolution av högre medvetande.

Nustay Karpay: Det heliga feminina

Sju initieringar som shamanerna i Andernas heliga berg i Peru beslutade att dela med sig av först 2009 och Victor reste med för att återväcka Nustas energi och tempel i Peru som slumrat i tusentals år och skapade efter denna kurs där du stärker kontakten med din inre feminina kraft och Moder Jord. Lär dig hur man genom sig själv och naturen kan ta bort mönster och tunga energier som finns inom oss.

Kanchis wara: sju lager av det undermedvetna

En tredagarskurs där du lär dig arbeta med ditt under-, medvetna och övermedvetnas alla lager och frekvenser och att resa genom jordens sju regnbågslager för att finna nycklarna till hur shamanen läser av energifältet och de minnen vi bär med oss från det förflutna. Genom djupa meditationer och tekniker omformar vi källan till den energi som skapar vårt undermedvetnas energi.

Apukuna: Kraften från det höga landet – bergskurs

Här delas q’ero brödernas heligaste kunskap, verktyg och genom ceremonitraditioner som i över 5 000 år förts vidare i en obruten linje av medicinmän och kvinnor för att nu manifesteras i en ny tid. Återför din kontakt med de heliga bergens visdom för att vandra i kraft och ayni med bergen så att styrka och skydd följer, guidar och håller dig.

Plejaderna

Under tusentals år har naturfolk blickat upp mot stjärnorna och spått samma profetior. Enligt q’ero shamanerna kommer vi från plejaderna och här erbjuds tre fantastiska dagar av healing, meditation och djup ceremoni där du lär dig arbeta med och initieras med vibrationerna från plejadernas tio stjärnor.

november 2024
Inget evenemang hittades!
augusti 2024
Inget evenemang hittades!