Fristående mästarkurs: läsa ödets tecken

Lär känna igen och anpassa dig med tecken som visar sig genom naturen, slumpmässighet och händelser i våra vardagliga liv. När du studerar konsten att se genom en shamans ögon och uppfatta energi och världen genom dessa, ser och lyssnar du på de varningar som ges till dig och du börjar se möjligheterna som anden och universums flöde nu erbjuder dig.

”Det spelar ingen roll vad folk tycker, tänker eller säger om hur världen tycks se ut – för det är alltid genom dina egna ögon som du ser den.”

Världen omkring dig formas beroende på om det är medvetenhet eller omedvetenhet som håller dig. Oavsett så speglar världen och universum din vilja, avsikt och handling och besvarar dig varje stund med det som händer framför dig eller runt omkring dig.
Hur du ser och medvetet observerar detta samspel är helt beroende på vilka ögon du ser världen med och från vilken vibration inom dig du håller.

Din själs ögon filtrerar det förflutna, nuet och framtiden genom filter i drömmar, visioner, djupa känslor och intuitivt genom den vibration där vi fäster våran samlingspunkt. Allt påverkas av om vi ser livet personligt eller opersonligt eller genom sin helhet.

Kom och låt en ny potential av din resa vakna till liv, en ny dröm av att se ditt öde klart för att kunna drömma det med full kraft.

– Hur ska världen kunna skifta mentor. Vad kan vi göra för att bromsa en mänsklig utveckling som går åt fel håll…?

– Det enda du behöver göra är att byta dröm. Byt visionen och platsen du drömmer ifrån och se hur världen skiftar.

Vi väljer vårt öde genom visioner och drömmar som påverkar varje stund vi vandrar på jorden. Shamanen är känd som ”den som köpslår med gudarna”. Vi kan resa till universums ande och ta livet i egna händer och välja en ny dröm, att drömma ett nytt öde för oss själva, våra medmänniskor och världen. Hur kan du drömma ditt öde och samtidigt medvetet ta del av skapandet av den stora drömmen; skapandet av världens öde?

Lär dig använda stenar och löv för att med intuition snabbt utveckla förmågan att läsa tecknen för att skapa dina drömmars liv. Lär dig att genom närvaro se en värld av levande energi och öppna dörrar med dina seendestadier och intuition. Få tillgång till uråldriga verktyg, att känna energi och utveckla färdigheter till att förutsäga glimtar av ditt och andras öde. Med dessa verktyg väcks och lyfts nya delar av din själ för att se de energier som omger dig och alltid kommunicerar med dig.

Nu har du chansen att motta de möjligheter som väntar dig, besvara livet framför dig då du genom nya ögon kan finna och se dess tecken.

Detta är en fristående mästarkurs för alla som gått eller som går medicinhjulet hos oss.
En magisk och mytisk kurs för att fördjupa och förstärka ditt seende, intuitiva förmågor bortom ord.

Kom och dröm en ny dröm av möjligheter, kraft och visdom till manifestation.

Detta händer under en dag:

I allmänhet kommer varje dag innehålla breathing/meditation, undervisning, helig rörelse och dans (rörelser öppnar och för oss i kontakt med vårt själsliga plan), helande, praktiska sessioner, demonstrationer, övningar och bearbetning.

Under kvällarna samlas vi runt levande ljus och ceremoni.

Varmt välkommen att ta del av del av de sista inka shamanernas läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar.

Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.

Kom ihåg att ta med:

◦ Utomhus kläder: Var förberedd på ceremonier om kvällarna och utomhusaktiviteter. Du kan behöva en jacka, regnkläder, ficklampa, etc.
◦ Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på golvet.
◦ Kläder för ceremonikvällar, som en fin klänning eller skjorta.
◦ Pendel och en liten påse att ha den i.
◦ Tretton små stenar i en separat liten påse. Dessa ska alla få plats i din hand och på något sätt tala till/betyda något för dig. De kan bytas ut senare och vanliga ”dekorationssandstenar” fungerar
◦ Nio vanliga stenar eller rosor för att bygga en mandala utomhus (vi gör detta på slutet av veckan så har du inte stenar kan du eventuellt köpa blommorna på närmsta blomsteraffär).
◦ Två-tre lagerblads förpackningar (ca 20 löv; välj inte ut fina utan kom med dem som de är.)
◦ Din mesa.
◦ Trumma eller skallra om du har en.
◦ En liten present – du mottar en traditionell rit under ceremoni och det är vanligt att den som mottar riterna har med ett litet tecken på sin uppskattning för balans och ayni
◦ Penna och anteckningsblock.

augusti 2024
Inget evenemang hittades!