Plejaderna

Under tusentals år har naturfolk blickat upp mot stjärnorna och spått samma profetior. Enligt q'ero shamanerna kommer vi från plejaderna och här erbjuds tre fantastiska dagar av healing, meditation och djup ceremoni där du lär dig arbeta med och initieras med vibrationerna från plejadernas tio stjärnor.

Qoto Kuna; en uråldrig vibration av människans förflutna och ett universellt skift som sträcker sig långt in i framtiden. Möt den astrala kraften och återkoppla din kontakt mellan hjärtat, hjärnan och upplev djupet av din själs resa på jorden.

Under tusentals år har naturfolk runt om i världen blickat upp mot stjärnorna som guidat dem genom jordens och universums cykler. Olika kulturer och traditioner genom tiderna har sett samma stjärnhimmel som visat dem framtiden. De har förutsett den tid vi idag lever i som en tid av stora förändringar och skift med profetior talar om stora klimatförändringar och utvecklingsskift inom oss.

Frågar du q’ero folket vart de kommer ifrån så är svaret; våra förfäder härstammar från de sju systrarna, vi är ett folk av plejaderna. Våra kroppar är från jorden och vår själ är en sammanställning från tre vibrationer av ljus från universum. Plejaderna är en stjärnkonstellation och en familj av sammanlagt tio stjärnor, som också kallas för de sju systrarna.

För Maya-, Hopi- och Inkaindianerna trappades vibrationerna på jorden upp från 1993 till sin eklips den 21 december 2012. Ett datum väl känt över världen men som för naturfolk inte handlat om jordens undergång så som det tolkats utan om en revolutionerande förändring inom oss, vår relation till själen och hur vi låser upp ett högre medvetande. En tid Q’ero indianerna kallar för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen. De talar om att under tiden vid det stora skiftet 2012 kom förfäderna från plejaderna ner energimässigt till jorden med avsikten att belysa och väcka var och en av oss.

VÄLKOMMEN TILL TRE FANTASTISKA DAGAR AV HEALING, MEDITATION OCH VISDOM!

Tre dagar av djup ceremoni där du lär dig arbeta med vibrationerna från plejadernas tio stjärnor. Återuppväck en personlig relation till denna viktiga konstellation och lås upp en uråldrig visdom som fortfarande vibrerar djupt inom dina celler och energifältets minnen. Förstå energifältets djupa anatomi och hur vi använder jordens fundament för att sedan sträcka oss ut i universum och dra kraften från framtiden, gåvor och möjligheter. Möt fantastiska riter och tekniker för att skriva om ditt öde och dröm medvetet till manifestation.

Våra förfäder har förberett denna resa, svarar du på kallet för att återigen minnas? Ett kall av att utforska ditt största potential, vem du är och varför du valde att föddas denna gång på jorden?

Plejaderna står nu närmare jorden än vad konstellationen gjort på 500 år vilket väcker vibrationen inom oss av att hitta hem. Att finna mening i livet och samtidigt höjer vibrationerna från de sju systrarna vår medvetenhet. Varje stjärna i plejaderna har en unik vibration relaterad till vår själs helande. De påverkar var och en vårt energifälts anatomi. Q’ero folket har bevarat deras förfäders helande tekniker och initieringar i tusentals år och detta är vad vi nu delar med er.

Varje stjärna i plejaderna bär sin personlighet och kommer du från någon av dessa stjärnor berättar de om vem du är. Plejadernas sju stjärnor är i direkt kontakt med vår fysiska kropps struktur och uppbyggnad genom fysiska platser och punkter i kroppen. Vissa stjärnor har också med våra chakran och energifältets anatomi att göra. 

Plejadernas tio stjärnor och de initieringar du kommer att motta under dessa tre dagar arbetar i djupet av källan till din sanna essens och i direkt kontakt med våra astrala förfäder. Dessa initieringar gör ditt energifält starkare och för dig i djup kontakt med vad som kallas för ditt hem. De hjälper dig att återta din identitet och att kliva in i den resa du är här för att vandra. De ger dig supporten för att du skall finna din väg och på ett essentiellt plan minnas varför du är här. 

 

 

1:a & 2a stjärnan:
Puriq Qoto – Asterope

Känd som den blinkande stjärnan av plejaderna. Dessa två stjärnor är tvillingsystrar och representerar ormens svans eller ormens ”två svansar”. Puriq Qoto representerar rörelse i kontakt med agerande. Q’ero folket observerade också dessa stjärnor för att förutse skörden. Ljuset av stjärnorna skapar ljus i kontakt med att vandra framåt, att fortsätta vandra din väg mot ditt öde. Asterope 1, vänster fot som representerar ditt vanliga vardagsliv. Asterope 2 är mer i kontakt med din andliga resa. Dessa två systrar återkopplar dig med två världar. En synlig värld av fysisk form och en osynlig värld av ande.

Den 3e stjärnan:
Tarpuq Qoto – Taygeta

Är en stjärna av kreativitet och är djupt förankrad i den övre världens och universums energier. Ljuset från stjärnan är i särskild kontakt med en viktig punkt i din svanskota längst ned efter ryggraden. Tarpuq betyder att ge eller plantera och denna punkt är i stark kontakt med att skapa och producera frön och att skapa en ny början. Detta hjälper dig att supportera dig själv och väcka din potential/kvalitéer. Kvalitéer som kan ha gömts eller blockerats när du genomgick traumatiska erfarenheter i det förflutna. När denna healing sker renas kroppens meridianer och vår kontakt med vattnet och jorden. Ur detta föds en ny stabilitet, kreativitet och support till dig själv.

Den 4e stjärnan
Njawi Qoto – Maia

I kontakt med den kända ”soldisken” som har en stor betydelse för din kropps healing och det som står skrivet i dina celler och kroppens DNA. Njawi Qotos energi är i djup kontakt med platsen där du föddes, tog ditt första andetag och mottog livet. Den är i direkt kontakt och påverkar din identitet. Att motta denna rit för dig tillbaka till den du verkligen är och Maia kan också berätta för dig om meningen med ditt liv.

Den 5e stjärnan:
Munay Qoto – Celaeno

Är plejaderna och ormens hjärta. En stor, stabil stjärna i kontakt med hjärtchakrat. Hon representerar och står för medkänsla och är också en stjärna av resande och tar dig till lager i den övre världen bortom olika dimensioner. Celaeno är en stjärna av ovillkorlig kärlek, ayni och hjälper dig att lösa upp negativa aspekter av ego. Tillsammans med Maia är de stjärnor av mirakler. Munay Qoto är plejadernas motor som belyser de nio tempel av grundkänslor som du bär med dig i hjärtat. I väst bär vi med oss en hjärna av intellekt, denna stjärna gör i stället ditt hjärta intelligent.

Den 6e stjärnan:
Llanqaq Qoto – Electra

Plejadernas femte stjärna är en stjärna av support och service. En stjärna som skapar klara utryck, kontakt och broar genom agerande. Llanqaq Qoto betyder i själva verket den som alltid är aktiv, arbetar och aldrig slappnar av. Inte ens under natten. Som bro skapar Electra ett djupare lagar och kontakt till de andra stjärnorna i plejaderna och kommunicerar även med andra konstellationer. Denna stjärna har en direkt kontakt till stjärntecknet ”Södra korset” och symbolen Chakana ”Inkakorset”. Chakana är i sin tur relaterad till de fyra väderstrecken, dess fyra element och har en fysisk plats av fyra punkter i nacken. Färgen relaterad till denna stjärna är silver som betyder att den bär på transformerande ljus. 

Den 7e stjärnan: Ylliari Qoto – Merope

I kontakt med en punkt på bakhuvudet precis under skallbenet. En stjärna av olika perspektiv och särskilt i kontakt med ugglan, örnen och kondorens energi genom tredje ögat. Stjärnans gåvor handlar om kontakten av att få svar och perspektiv för själen. Denna stjärnas ljus för dig samman med tidigare liv och ouppklarade saker. Hon hjälper dig att skapa och ta dig igenom din livs resa och varför du föddes denna gång. Vi arbetar med Merope när vi känner oss fast/ stagnerad och behöver skapa ett nytt kapitel, en ny början.

Den 8e stjärnan:
Kanchaq Qoto – Alcyone

Stjärnan av välsignelser. Relaterad till ren energi och ljus från en källa långt bortom plejaderna. Hon är i kontakt med den oändliga energin av skapelsen, Taitanchis. Kanchaq betyder den som ger ljus, den upplysta eller blomning. Alcyone är relaterad till vårt ljusenergifält och dess sju lager. Även ljus inifrån jorden från jordens pelare av stabilitet, vägledning och support. Kanchaq Qoro gör dig starkare och belyser dig. Om hon kombineras med energin av Maia används de för healingen av fysisk sjukdom och för operation av olika former av sjukdom.

Den 9e stjärnan:
Mama Qoto – Pleione

Mama Qoto är plejadernas moderstjärna och står för en ny början i kontakt med emotioner och projekt. Hon skapar också stabilitet i nuet. Hon är en stjärna av välsignelser. Hon håller och skyddar dig också i transformativa situationer av energi. När du är mitt i en process skyddar hennes ljus dig. Färgen röd och röda blommor är i direkt kontakt med Pleione och har en djup kontakt med kristallerna i vårt blod.

Den 10e stjärnan:
Kuraq Qoto – Atlas

Kuraq Qoto: Fader stjärnan, nionde och sista stjärnan kallas Atlas och bär energin av att rena och energin av osynlighet eller genomskinlighet. Som Mama Qoto är detta en stjärna av välsignelser. Han kan också ge dig svar om förfäderna och den relaterade färgen är vit.

Att ta med:

◦ Bekväma kläder då delar av kursen sker inomhus på golvet. Varma sockor kan vara  skönt om du är frusen om fötterna.

◦ Utomhus kläder: Det kan bli ceremonier på kvällen samt eventuella utomhusaktiviteter. Du kan behöva varm jacka, regnkläder eller ficklampa.

◦ Pläd eller yogamadrass för att använda dig av på golvet.

◦ Anteckningsblock och penna (ta med någon extra också)

◦ Två nya stenar.

◦ Två kristallspetsar. Om du gått Kraften av de 4 väderstrecken (fd Lilla medicinhjulet) kan dessa användas.

november 2024
Inget evenemang hittades!