Medicinhjulet

Möt livet från en ny plats, finn dig själv och en djup balans inom dig för att se världen med nytt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft. Medicinhjulet är utformad av djup visdom med fantastiska övningar så du kan transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla så du inte längre behöver vara resultatet av ditt förflutna utan istället den du vill bli.

Q’ero folket kallar vår tid för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen.

Genom medicinhjulet möter du livet från en ny plats, finner dig själv och en djup balans för att se världen med ett högt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft.

Denna kurs är utformad av djup visdom och kunskap med fantastiska övningar som hjälper dig att transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla.

Att nu kunna vandra med skönhet på jorden.

 

Utbildningen är uppdelad i fyra stycken sexdagarskurser med fem månaders mellanrum där du mellan kurserna får helande övningar med dig hem för att lätt kunna interagera dina nya insikter i vardagen.

Första kursen är syd som följs av väst, norr och utbildningen avslutas i öst. Du bör avsluta hela hjulet för att inte avbryta din vackra transformation.

Du är alltid under våra vingar och utöver den fadder du kommer ha med dig genom hela hjulet bokas ett coachsamtal med Victor mellan kurserna. Här delar du din utvecklingsprocess samt får support och vidare vägledning innan ni ses igen.

SÅHÄR SER EN DAG UT HOS OSS

I allmänhet kommer dagarna att innehålla morgonmeditation, undervisning, helig rörelse och dans (rörelser öppnar och för oss i kontakt med vårt själsliga plan), helande, praktiska sessioner, demonstrationer, övningar och inre bearbetning.

Under kvällarna samlas vi ofta runt levande ljus i ceremoni.

Varmt välkommen att ta del av de sista Inka shamanernas läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.

Att ta med till första kursen

  • Utomhuskläder: Förbered dig på ceremonier om kvällarna samt utomhusaktiviteter. Stövlar, regnkläder, ficklampa, etc. kan vara bra.
  • Bekväma kläder: Mycket av kursen och arbete sker inomhus på stolar, golvet & massagebänken.
  • Kläder för ceremoniella kvällar, ex. en fin klänning eller skjorta.
  • Pendel och en liten påse till den.
  • 3 stenar – varje sten ska passa lätt i handen och beröra eller tala till dig på något sätt. Stenarna blir en del av din mesa, ditt altare av kraft.
  • En liten duk för att hålla dina stenar ”khuyas” – cirka 40x40cm.
  • Trumma eller skallra om du har en.
  • 4 små presenter – för att praktisera ömsesidighet och balans har du med ett tecken på uppskattning för riter du mottar. Ex ett ljus, choklad, vin etc.
  • Penna och anteckningsblock.

Medicinhjulet kommer öppna en ny dörr i ditt liv

Tacka ja och kliv genom denna dörr som tar dig bortom de tunga och känslomässiga hinder som håller dig från det liv du vill leva.
Hitta istället det flöde som manifesterar drömmar och det liv vi vill ska skapas här på jorden.

Medicinhjulet syd

Ömsa ditt förflutna och dess historier så som ormen ömsar sitt skinn. Lär dig omvända dina djupaste sår till kraftkällor och medkänsla. Du initieras och vävs in i en linje av medicinmän och kvinnor som helar, följer och guidar dig på din väg genom livet. Här lär du dig att radera avtryck av karma och sjukdomar från ditt ljusenergifält samt kraftfulla helande tekniker där du läker djupa plan av ditt väsen.

Medicinhjulet väst

Bryt dig fri från de rädslor som följer och begränsar dig genom livet och lär dig att resa bortom döden. Hela och bryt dig fri från det bagage som du ärvt av din familj och upptäck din inre fredfulla krigare och utövandet av icke dömande, som låter dig skapa och leva i en värld av fred. Lär dig ta bort skadliga energier som trängt sig in i ditt energifält och hur du avstår dessa tunga energier och eliminerar dem från andra och ur situationer i ditt liv.

Medicinhjulet norr

Res genom oändligheten till platser utanför tid och rum. Du tappar dina begränsande roller och föreställningar. Här reser du ut i det oändliga för att plocka tillbaka bitar av din själ och upptäcka de ursprungliga sår som för dig bort från ditt öde som nu kan skapas av dina drömmar. Lär dig att förändra och skriva om dina själs kontakt så att du kan börja leva ett liv av rikhet och överflöd.

Medicinhjulet öst

Lär dig att drömma fram världen till manifestation. Här lär du dig bemästra energi och dess avsikt som skapar din verklighet. Dödens riter lär dig att gå graciöst genom livets övergångar, födas på nytt efter en utmanande tid och in i en värld av universums flöde. In i en värld med andligt medvetande. Känn igen skapelsens röst och kraft inom dig och börja forma världen från denna höga plats av varande.

november 2024
Inget evenemang hittades!
oktober 2024
Inget evenemang hittades!
november 2024
Inget evenemang hittades!
augusti 2024
Inget evenemang hittades!