Heligt djungelmedicin retreat i Peru

7 – 12 juni

RES TILL PERU MED VICTOR FORSELIUS
DJUNGEL MEDICIN – CEREMONIER UTAN FILTER – BORTOM ORD

Hela ditt förflutna & bli din framtid

Vi är hedrade att bjuda in dig till en magisk resa genom visdomen från en annan släktlinje av medicinkvinnor och män som flydde under Inkarikets fall. En annan familj av denna tradition som fann sitt hem i Amazonas djupa regnskogar. Låt kunskapen om hur man reser genom världarna och dina inre dimensioner expandera bortom visioner av verkligheten. Tillåt din själs öga och känslighet i kontakt med andens osynliga dimensioner att bli en förstahandsupplevelse. Kom och upplev en värld av magi utan verklighetens filter.

Genom de vackra landskapen vid foten av det heliga berget Whalkay Whilka (Veronica), kommer Ayahuasqero; Lordes (dvs. Djungel shamanen) att introducera och guida dig genom en helande resa mellan världarna. Karina Davalos Concha har skapat ett heligt paradis, en Eden för naturfolk och västerländska människor för uråldrig och autentisk ceremoni. Illiari Chaska Wasi Lodge – Merkurius hus. En mycket helig stjärna av upplysning och av nya början för Andernas naturfolk. Hållna av det heliga vattnet från det snöklädda berget Veronica kommer vi att vandra genom Edens trädgårdar, paradiset som vi aldrig lämnade. Genom djungel och växtmedicin kommer vi att få kontakt med vår kollektiva moders feminina energi och med alla våra sinnen. Ayahuasqero shamanen kommer att guida oss genom reningar och återuppväckande övergångsriter in i djupet av vår essens. En resa duinte bara kommer att se utan också uppleva. Du är nu inbjuden till den andra linjen av Inkafolket som inte flydde från de spanska conquistadorerna upp i bergen. Vi bjuder in dig att följa fotspåren av dem som vandrade ned i djungeln och de kommer att dela sin mest autentiska och heligaste tradition av örtmedicin, mystik och upplysning. Nu har du den unika möjligheten att träffa en mästare av växtmedicin som värnar om de schamanistiska traditionerna i hennes förfaders släktled av örtläkare och shamaner. De som har levt i gemenskap inom den stora moderns gröna länder – Amazonas. Hon kommer att resa till Ollantaytambo och Illiari Chaska Lodge för att guida oss genom 6 dagars djup ceremoni. Återkoppla dig med sanningen om din själs nästa steg på resan. Här skapas ett space för att samtala med djupet av din egen själ, och låt växtmedicinens moder vägleda dig genom andens budskap. Låt det som inte har setts att få utvecklas och låt verklighetens filter falla åt sidan medan du hållen reser genom andevärlden. Välkommen att bli berörd och helad av universums mytiska rike. Res genom ditt väsen, genom tid och rum på ett sätt som ditt inre inte har berörts tidigare. Möt Copyright© Victor Forselius 3 nästa steg och vägledning av din andliga utveckling. Kom och träffa en av moder jords största gåvor. Ta ett stort steg in i vem du föddes till att bli, låt dig puttas framåt till att bli resultatet av dina drömmar.

Känner du dig kallad?

Följ med oss i vår på din livs resa!

Det finns två alternativ för att delta i denna djungelmedicinresa och retreat. Detta kan vara en extra resa som läggs till i programmet efter att du har följt med på Victors resa genom de Andinska bergen, Titicacasjön, Den heliga dalen med ursprungsbefolkningen Q’eros. Om så är fallet åker du till Illiari Chaska Lodge med Victor Forselius från Cusco med resten av gruppen den 6e juni vid 17.00.

Det andra alternativet är om du inte har deltagit i resan. I det här alternativet planerar du att anlända till Lima den 5e juni för att sedan komma till Cusco på kvällen. Här kan Karina hjälpa dig att boka ett fint hotell där resten av gruppen bor (i centrala Cusco) för bara 60 dollar. Den 6e har du en ledig dag i Cusco för att acklimatisera dig och vila. Vi lämnar sedan Cusco tillsammans vid 17.00 för att åka till Carinas underbara center strax utanför byn Ollantaytambo. Nära naturen i en fantastisk dalgång stannar vi vid ån och lyssnar på vattnet som rinner förbi oss. Detta vatten kommer från det heliga berget Apu Whalkay Whilka/Veronica; Berget av heliga tårar.

Resplan

Första alternativet om detta är din fortsatta Peruresa med oss.

06.06.2024: Dag sjutton
Cusco – Dag för vila och förberedelser för växtmedicinsk retreat

Efter en god frukost på hotellet kommer kanske några personer i din grupp att åka hem till sitt hemland. Du kan bara slappna av och ha en vilodag i Cusco för att förbereda dig för ytterligare en vecka av shamanska initieringar. På eftermiddagen vid 17.00 åker ni med Victor och Carina från Cusco till Ollantaytambo och Illiari Chaska Lodge. Eftersom du deltog i den första delen av resan är har vi en överraskning till dig. Denna dag mellan resan och retreatet bjuder vi på. Natten på Karinas center ingår för dig. Du kommer att guidas till ditt rum och ha en trevlig lugn kväll här.

Måltider: Frukost på hotellet ingår, lunch och middag ingår ej
Transport till Illiari Chaska Lodge: Ingår
Hotell: Illiari Chaska Lodge: Ingår

Andra alternativet om du ankommer till detta retreat.

05.06.2023: Ankomst till Lima

Efter ankomst till Lima fortsätter resan med ett sista flyg till Cusco där du landar på kvällen. Här kan Karina hjälpa dig att boka ett fint hotell där resten av gruppen bor (i centrala Cusco) för bara 60 dollar. Den 6e har du en ledig dag i Cusco för att acklimatisera dig och vila. Vi lämnar sedan Cusco tillsammans vid 17.00 för att åka till Carinas underbara center strax utanför byn Ollantaytambo. Nära naturen i en fantastisk dalgång stannar vi vid ån och lyssnar på vattnet som rinner förbi oss. Detta vatten kommer från det heliga berget Apu Whalkay Whilka/Veronica; Berget av heliga tårar. Om du ankommer i Lima den 5e och behöver stanna på ett hotell för en natt, så hittar du enkelt till flygplatsens hotell ”Costa Del Sol”. Ett underbart hotell där du kan spendera en natt utan att lämna flygplatsen.

Hotell: Anahuarque Hotel i Cusco den 5e juni: Ingår ej
Måltider: Ingår ej
Flyg: Internationellt flyg (hemland till Lima, Peru): Ingår ej
Flyg: Lima till Cusco: Ingår ej
Transport till Illiari Chaska Lodge den 6e juni Ingår
Hotell: Iliari Chaska Lodge den 6e juni: Ingår ej

07.06.2024: Dag ett
Ollantaytambo & Illiari Chaska Lodge – Välkommen till heliga landskap och möt två grenar av Inkas naturfolk; Djungelshamaner och Andernas Paqos/mystiker.

Välkommen till en magisk plats. Här kommer vi att tillbringa sex dagar av djup och vacker personlig och själslig utveckling. En självförverkligande resa står för dörren. En resa där du hålls av de vackra bergen i dalen och flodens klara vatten. Vatten som kommer från de högt vibrerande glaciärerna av det heliga berget Apu Whalkay Whilka/Apu Veronica. Hon är beskyddaren av kristallstaden Machu Picchu och kallas för berget av heliga tårar. Hon kommer att hålla dig genom en inre resa, genom lager av sanning och medvetenhet. Illiari Chaska Lodge är en naturlig trädgård där vi i närvaro upplever paradiset som vi aldrig lämnade. Här kommer vi att tillbringa sex magiska dagar hållna av heliga berg och två linjer av olika shamaner som samlas för healing och ceremoni. Här kommer vi att få kontakt med en uråldrig örtmedicin, växtmedicin som Ayahuasqeros från djungeln tagit till oss. Vi kommer att arbeta med den här heliga feminina medicinen, koppla samman med kraften hos vår kollektiva moder med alla våra sinnen. Q’ero Paqos ansluter sig till vår sida genom healing och ceremoni – mästarna av den levande energin. De är våra pelare för helande, stöd och jordning under de kommande dagarna. De förbereder olika helande reningsceremonier för oss som grupp. De guidar oss mjukt genom våra kraftfulla insikter, healing och avslut. På eftermiddagen träffas vi i templet för att skapa en öppningsceremoni följt av en delning så att vi tillsammans skapar en Ayllu: en familj eller ”community” tillsammans. Du kommer att få en rening för att släppa saker som håller dig tillbaka från att helt kliva in i denna kraftfulla upplevelse.

Hotell: Illiari Chaska Lodge: Ingår
Måltider: Frukost, lunch och middag: Ingår (all inclusive).
Ceremoni och undervisning med Ayahuasqero och Paqos: Ingår Transport och guider: Ingår

08.06.2024: Dag två
Inre och yttre förberedelser –
Att öppna upp för den heliga medicinen som väntar oss.

Under morgonen kommer du att ha gott om vila innan frukost och en delning för att få kontakt med våra nyfunna vänner. Under dagen kommer vi att få kontakt med shamanerna som kommer att guida oss genom stegen i de kommande ceremonierna som nu väntar på oss. Vi kommer att vägledas av berättelser, ljud och meditationer för att få kontakt med vår själs renhet, Pachamama (moder jord) och naturens växtmedicin. På eftermiddagen kommer vi att guidas genom vår första djungel, växtmedicin ceremoni. Detta kommer att pågå under de kommande 5-8 timmarna innan vi vilar och smälter/integrerar vår upplevelse.

Hotell: Illiari Chaska Lodge: Ingår
Måltider: Frukost, lunch och middag: Ingår (all inclusive)
Ceremoni och undervisning med Ayahuasqero och Paqos: Ingår
Guider och översättare: Ingår

09.06.2024: Dag tre
Klarhet, integrering och vår andra växtceremoni.

Efter vår första ceremoni kommer vi att börja dagen antingen med frukost eller vid lunch. Vi kommer att skapa en ceremoniell delning om din upplevelse från gårdagens kvällssession med växtmedicinen. Senare denna dag har du ett personligt coachningsamtal med våra Shaman-mentorer som tar dig på en resa genom vägledning och klarhet. De kommer att förklara, lyssna och ge oss klarhet i vad som hände oss igår medan vi svävade högt uppe i universums ande. Ikväll kommer du att dyka in i din andra ceremoniella möjlighet med moderväxten beroende på din känsla sedan igår. Antingen öppnar du upp för en ny upplevelse med shamanen och gruppen, eller så fortsätter du att vila och integrera gårdagens djupa upplevelse. Återigen kan du möta moderörten som hjälper dig genom dina djupa processer för att skapa klarhet och vision i din väg.

Hotell: Illiari Chaska Lodge: Ingår
Måltider: Frukost, lunch och middag: Ingår (all inclusive).
Ceremoni och undervisning med Ayahuasqero och Paqos: Ingår
Guider och översättare: Ingår

10.06.2024: Dag fyra
Klarhet, integrering och vår tredje växtceremoni.

Efter vår andra ceremoni kommer vi att börja dagen antingen med frukost eller vid lunch. Vi kommer att skapa en ceremoniell delning om upplevelsen från gårdagens kvällssession med växtmedicinen. Senare denna dag tar våra Shaman-mentorer oss på en personlig vägledningsresa. De kommer att förklara, lyssna och ge oss klarhet i vad som hände oss igår under vår andra erfarenhet. Ikväll kommer du att dyka in i den sista ceremonin beroende på din känsla sedan igår. Antingen öppnar du upp för en ny upplevelse med shamanen och gruppen, eller så fortsätter du att vila och integrera gårdagens djupa upplevelse. Återigen kan du möta moderörten som hjälper dig genom dina djupa processer för att skapa klarhet och vision i din väg.

Hotell: Illiari Chaska Lodge: Ingår
Måltider: Frukost, lunch och middag: Ingår (all inclusive)
Ceremoni och undervisning med Ayahuasqero och Paqos: Ingår
Guider och översättare: Ingår

11.06.2024: Dag fem
Illiari Chaska Centre: Vilodag och personliga healingssessioner

Detta är en vilodag i centret för att filtrera din process, träffa gruppen för en delning, följt av ett personligt coaching samtal med vår shaman Lordes. Idag hjälper vi varandra att förstå och integrera gåvorna från dessa dagar av livsförändrande ceremoni. Idag kommer du även att ha möjlighet att boka personliga healingssessioner, readings och initieringar med Shamanerna/Paqos om du önskar. Det är vackert att ta med alla dina insikter till en plats där din shaman håller dig i ett heligt space. Att integrera den nya ”livskarta av insikter” och samtidigt hållas medan du släpper de saker som inte är i service för dig. På kvällen kommer vi att resa till Cusco för en sista natt på vårt hotell. Här kommer vi att dela våra själsögonblick från dessa dagar under en avslutningsmiddag för att fira slutförandet av vår transformativa resa tillsammans på Illiari Chaska Lodge. En hedring till den nya plats som hela resan skapat inom oss. Det finns inget hej då, Tupananchiskama, tills vi ses igen, som paqos alltid säger.

Hotell: Anahuarque Hotel Cusco: Ingår
Måltider: Frukost & lunch ingår. Middag i Cusco ingår ej
Ceremoni och undervisning med Ayahuasqeros och Paqos: Ingår
Guider och översättare: Ingår
Personliga healingar, initieringar, readings med Paqos: Ingår ej

12.06.2024: Dag sex
Illiari Chaska Center – Cusco eller hemlandet.

Idag, om du inte har gjort arrangemang för att stanna extra dagar i Cusco eller någon annanstans i Peru – kommer du att få hjälp att ordna en personlig transport för att ta dig till flygplatsen för ditt returflyg till Lima. I Lima ansluter du med ditt flyg tillbaka till ditt hemland.

Hotell: Morgon på Anahuarque Hotel Cusco: Ingår
Måltider: Frukost ingår, lunch och middag ingår ej
Transport och guider: Ingår ej

Du kan arbeta med Paqo’s på lediga dagar. Du kan boka en coca-reading, en healing session, initiering eller något annat. Detta kommer att hållas på Illiari Chaska lodge.

Healing: $ 120
Healing & Reading: $ 210
Reading: $ 120
Initiering: $ 210

Det som INGÅR i denna heliga resa:

• Hotell (dubbelrum), inklusive frukost, lunch och middag. Lägg till $ 200 om du vill ha ett enkelrum eller $ 360 om du vill ha ett rum med Jacuzzi. • Privat transport/buss till Illiari Chaska Centret & till Cusco den 11e Juni. • Reseledare, guider & översättare
• Måltider (all inclusive: frukost, lunch och middag) utom middagen den sista dagen.
• Alla ceremonier och läror med Ayahuasqero shaman och Paqo mystiker, under hela retreaten.
• Personlig doktor nära till hands på centret.

Det som INTE ingår inte i resan

• Flyg från ditt hemland till Lima och från Lima till ditt hemland.
• Inrikesflyg inom Peru (Lima till Cusco; Cusco till Lima)
• Ytterligare måltider (lunch, middag), enligt ovan
• Tillägg i SGL-rum $ 200 USD extra eller $ 360 om du vill ha ett rum med Jacuzzi.
• Individuella healingar eller initieringar med paqos (på begäran).
• Ficklampor
• Reseförsäkring (inklusive sjukförsäkring)
• Baddräkt
• Vaccinationer (om du vill eller rekommenderas att)
• Dricks (Peru lever på dricks vilket gör att alla gör sitt yttersta för att göra din vistelse till en magisk och bekväm upplevelse – mot eventuell dricks som samlas ihop i slutet av resan)

reseledare

• Victor Forselius (Sverige) – Kontakt: Hello@Qeromedicine.com
• Paqos från Q’ero-byarna.
• Karina Davalos Concha (Peru) Spiritofthecondor@hotmail.com

Tukuy Sonqoymanta (av hela våra hjärtan), Victor, Karina och Paqo´s.

Total kostnad för retreatet: $ 2100 USD

En deposition på $ 900 garanterar ditt utrymme. (ej återbetalningsbar) Sista anmälningsdag: 30 maj 2024 Om du registrerar dig får du ett formulär med all exakt information om hur du betalar och mer information om de praktiska sakerna för din vistelse i Peru.

Tips: Du kan också besöka en resebyrå och låta dem hjälpa dig att boka din biljett direkt från den plats du kommer ifrån till dit du reser. (t.ex. Stockholm-Cuzco och tillbaka). För registrering och/eller frågor vänligen maila: Victor Forselius: Hello@qeromedicine.com / www.Qeromedicine.com

Ytterligare anmärkningar:

* Även om resan är noggrant förankrad i en energiskapad ”mall” såväl som i detaljerad praktisk förhandsplanering, förblir denna resplan ”formbar för verkligheten.” Det är pilgrimsfärdens och lärlingsutbildningens natur att vissa saker kan förändras i sista minuten. Enligt vår erfarenhet öppnade de få förändringar som inträffade på våra tidigare resor ofta dörren till oförutsedda (och vanligtvis underbara) möjligheter. Tack på förhand för din flexibilitet och vilja att anpassa dig, för att dra nytta av de ständigt föränderliga möjligheterna som finns i ett flytande shamanskt universum!
* För de individuella healing- eller initieringssessionerna med paqos gör du en reservation under resan med Victor medan du är i Peru. Alla ni kommer att kunna arbeta personligen med shamanerna.
* Om du vill komma tidigare eller stanna längre vänligen meddela oss i tid. Karina kan göra extra bokningar på det hotell du väljer.
** Det är inte tillåtet att dricka alkohol under ceremonidagarna och initieringarna, endast på fritiden! Detta är för din egen och gruppens säkerhet.
** Vi lever och har verkligen levt i transformativa tider. Covid19 har skakat världen och vi är tacksamma för att restriktionerna är borta. Peru har påverkats mycket av denna period. Vaccinerad eller inte är du hjärtligt välkommen att följa med på denna resa genom Andernas magiska landskap. Du behöver inte vara vaccinerad för att följa med oss till traditionens hemland – Peru.

Användbara webbplatser

KLM Airlines – Flyg från ditt hemland till Lima & Lima till hemlandet.
Latam Airlines – Inrikesflyg inom Peru (Lima till Cusco; Cusco till Lima)
Avianca Airlines – Inrikesflyg inom Peru (Lima till Cusco; Cusco till Lima)
Lima Airport Hotel – Lima Airport Hotel.
Google Maps – Användbart för att kartlägga din resa.

För registrering och/eller frågor vänligen maila: Victor Forselius: hello@qeromedicine.com / www.qeromedicine.com

Tukuy Sonqoymanta (av hela våra hjärtan)
Victor, Karina och Paqo´s.

maj 2024
Inget evenemang hittades!
Inget evenemang hittades!