Boka nu! Shamansk yogaretreat på Zakynthos 2024

28 aug – 4 sep

På magiska Zakynthos

Succén är tillbaka och vi kan åter välkomna till en resa bortom ord.
En resa där Marie Palmlöf och Victor Forselius genom soliga dagar och magiska solnedgångar tar dig genom din livs semester.

Vi har ett begränsat antal platser så tveka inte, reservera din plats nu så ses vi snart i olivlundarna på Zakynthos!

PASSA PÅ NU:
Tack vare vårt samarbete med Tui kan de erbjuda kommande 20 flygbiljetter för endast 2560 kr tur & retur inkl bagage!

Victor och Marie arbetar med inka shamansk energimedicin. Victor har vandrat vid q’ero folkets sida i 15 år och guidats genom en uråldrig tradition av visdom, healing och djup personlig utveckling. Victor är en populär och omtyckt föreläsare och kursledare som med djup visdom guidar människor till att förstå och på nytt få uppleva fysisk, emotionella och själslig hälsa.

Som shamaner ser vi att vi lever i en värld av levande energi som besvarar och interagerar med vår själs resa genom livet. Varje människa har en djup relation till livets ande som medvetet eller omedvetet guidar oss.

Vi lyfter hur underbart det är att få vara människa och att leva helt närvarande. Hur viktigt det är att njuta, leva och skratta mycket utan att hållas tillbaka i begränsande känslor om oss själva och andra. Att inte ta livet för personligt och seriöst utan med lätthet och förståelse kunna möta det som händer inom och runt oss.

Marie är Victors assisterande shaman under kurser och har praktiserat traditionen i 11 år samt håller egna workshops och yogaklasser. Hon är certifierad kundalini-yogalärare. (KRI International Teacheryogi training by Yogi Bahjan). Marie för med ödmjukhet in hjärtats väg djupt in i yogans rörelser. Med djupt helande vibrationer guidar hon oss genom meditativ sång och själslig sötma.

Kundaliniyoga är en kraftfull helhetsyoga som balanserar dig både mentalt och emotionellt. Den stärker ditt nervsystem och kropp samt din relation till andlighet och intuition. Vi fokuserar på andning, vila och återhämtning men också på att skapa uthållighet och styrka. Denna yogaform passar alla oavsett ålder eller kön. 90 % av yoga är faktiskt bara att du dyker upp och säger ja till dig själv.

Vi ser fram emot att dela denna resa tillsammans med dig!

Tukuy Sonqoymanta ”Av hela vårt hjärta”
Victor, Marie och Helena

Läs gärna mer om denna fantastiska resa, omdömmen från deltagare, boendet i olivlundarna, hur du bokar och mycket mer.

augusti 2024
september 2024
Inget evenemang hittades!